Abdürrahim Albayrak İstifa

Bir taraftan da heyecanını almak, coşkuyu iliklerine kadar hissederken sakin kalması amacıyla survuvoru açarız.Acunu görürse bize fazla itiraz etmez

Birde Dursun'u övmüş becerikli bir yönetici filan demiş. Ben yağlarım sen vurursun. Kanırtmak şart oldu artık.

Boku yedin Yiğit eyvah.

abdürrahim beyi transferden sorumlu yapan
cengize istifa ettirelim

abdürrahim bey floryada kalmalıdır

İyi niyetli adam ben bu işi yapamıyorum deyip kenara çekilir çünkü yapamıyor işte yav niye zorluyorsun ki yani sanki bu işi yapmasan bir yerin eksilecek

Çıkarı olmayan bir işte yer almaz bu. Hiç sevmedim kendisini hiç samimi bulmuyorum çok sahtekar duruyor.

Envoyé depuis mon Samsung D500 en utilisant Tapatalk

Futbolcular ile florya da iyi iliski icinde olmasi (ki yesiller ile alakalidir-sahsina munhasir bulmak trol beyanidir) taninmadigi topraklda yuzunu burusturup gozlugun ustunden bakarak ay lav yu banega ,kam ula demek ile cozulecek kadar kucuk mevzular degil,zaten yillardir siyaseten muzdarip oldugumuz bokun bir de is insani kismin da karsimiza cikmasindan yorgunuz . Evinize donun(florya) Abdurrahim bey.Zira terazinin bu agirligi tasinamiyor omuzlariniz da!

Sen kariyerli yabanci bir futbolcu olarak karsinda abdurrahimi gorsen Galatasaray a gelirmisin?

Abdurrahimin 32 disini 5 santim mesafeden goren Babelin tedirgin oldugu nasilda belli oluyor.:asd:

50984

0 alaka

Eğer bu işler tiple olsaydı ne Feg ne Belhanda ne de arkasından sıkça ağlanılan Fernando bu kapıdan içeri girmezdi

cebinden para verdigi icin her ise karısma hakkı goruyor kendinde. iliski yonetiminde basarılı oldugu ise sehir efsanesidir. velhasıl paralı ve saf oldugu icin arkadaslık edilen adam konumundadır. yerinde olmak istemezdim.

Sen kariyerli yabanci bir futbolcu olarak karsinda abdurrahimi gorsen Galatasaray a gelirmisin?

Abdurrahimin 32 disini 5 santim mesafeden goren Babelin tedirgin oldugu nasilda belli oluyor.:asd:

Ekli dosyayı görüntüle 50984

babel tedirgin olduğunda gözlerinin içi mi gülüyormuş

Mr Albayrak pozitif insan nedir nasıl olmalıdır sorusunun maddeye bürünmüş cevabıdır gerisini geçelim

cebinden milyonlarca lira akıtıp da arada ön plana çıkmak istemesi de doğal açıkçası hele bu kadar başarılıyken

babel tedirgin olduğunda gözlerinin içi mi gülüyormuş

Mr Albayrak pozitif insan nedir nasıl olmalıdır sorusunun maddeye bürünmüş cevabıdır gerisini geçelim

cebinden milyonlarca lira akıtıp da arada ön plana çıkmak istemesi de doğal açıkçası hele bu kadar başarılıyken

Ben gözlerinin içini göremiyorum fotoğrafta. Batı Avrupalılar fiziksel temaslı iletişimden pek hoşlanmazlar. Sana bana normal gelebilir ama eminim Babel'e tuhaf gelmiştir. Zamanla alışır.

Cebinden akıttığı milyonlar için Allah razı olsun doğruysa, ama yaptıkları hatalarla kulübe kaybettirdikleri milyonları da unutmamak lazım.

İstifa etsin demiyorum ama transfer gibi kendisinin alanı olmayan işlerle uğraşması kulübe çok zarar veriyor. Bunun savunulacak bir tarafı yok.

Geri
Üst Alt