- 18 Mayıs 2011
- 49.878
- 52.873
- 4.398
transferden bir sey anlamiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir taraftan da heyecanını almak, coşkuyu iliklerine kadar hissederken sakin kalması amacıyla survuvoru açarız.Acunu görürse bize fazla itiraz etmezOlm sen İzmir'e gelme bu lafından sonra. @Kubat Tokmakçı ağabeyin ile seni tokmaklayacağız.
Bir taraftan da heyecanını almak, coşkuyu iliklerine kadar hissederken sakin kalması amacıyla survuvoru açarız.Acunu görürse bize fazla itiraz etmez
Türkçe yazmayı öğren sonra millete b*k atarsın.
0 alaka
Eğer bu işler tiple olsaydı ne Feg ne Belhanda ne de arkasından sıkça ağlanılan Fernando bu kapıdan içeri girmezdi
Onlar dursun yonetimi zamaninda girmisti.
Dursun daha karizmatik yani Apo'dan ?
Ben şu ana kadar tipe göre karar veren oyuncu görmedim onların tek baktığı şey budur = $-€
En azından milletin Türkçesine sallamıyorsunBu forumda kötü türkce yazmayi bi tek benim
Icin serbestir, hatirlatmak isterim
Sen kariyerli yabanci bir futbolcu olarak karsinda abdurrahimi gorsen Galatasaray a gelirmisin?
Abdurrahimin 32 disini 5 santim mesafeden goren Babelin tedirgin oldugu nasilda belli oluyor.
Ekli dosyayı görüntüle 50984
babel tedirgin olduğunda gözlerinin içi mi gülüyormuş
Mr Albayrak pozitif insan nedir nasıl olmalıdır sorusunun maddeye bürünmüş cevabıdır gerisini geçelim
cebinden milyonlarca lira akıtıp da arada ön plana çıkmak istemesi de doğal açıkçası hele bu kadar başarılıyken
+ @Arif UluBu forumda kötü türkce yazmayi bi tek benim
Icin serbestir, hatirlatmak isterim