Abdurrahim Albayrak: "Kerem'i nasıl aldığımı anlatsam şaşırırsınız"

Yine başarıyı sahiplenme yarışı başlamış. Hazır transfer süreçlerini anlatıyorken Falcao'yu Diagne'yi falan da anlatsın.

Rezalet bu herifin yaptıkları ki yetmemiş birde kendi kendini harika rezil etmiş.

ısrarla falcao deniliyo da falcao yu yönetim değil taraftar getirtti. fiyat yükselince iptale doğru gidiyordu transfer. o an ya falcao ya istifa dedi malum kesim. o gün kaçtı gs a falcao kazığı.

yönetim kadar taraftar da suçlu. ben taraftarım diyip işin içinden kurtulamazsınız. albayrak iyi yönetici olmayabilir ama taraftarın o kesimi de yönetim işlerine karışmayı marifet sandığı için iyi taraftar değil. bunu da görmezden gelemezsiniz.

görevinin bitmesi GS'ye en hayırlı hizmetidir bana göre.
hiç yönetici profiline yakıştırmam - hernekadar renkli ve sevimli karakteri olsada.

Üçüncü ligden oyuncuyu bile alırken zorlanan bir adam yönetici olmasın zaten!

Gelmis gecmis en iyi yöneticimiz olabilir.

Görende messiyi aldı sanacak. Lan 3. lig topçusu zaten can atmalı gs ye gelmek için. Üst üste araman kendini küçük duruma düşürür.

ısrarla falcao deniliyo da falcao yu yönetim değil taraftar getirtti. fiyat yükselince iptale doğru gidiyordu transfer. o an ya falcao ya istifa dedi malum kesim. o gün kaçtı gs a falcao kazığı.

yönetim kadar taraftar da suçlu. ben taraftarım diyip işin içinden kurtulamazsınız. albayrak iyi yönetici olmayabilir ama taraftarın o kesimi de yönetim işlerine karışmayı marifet sandığı için iyi taraftar değil. bunu da görmezden gelemezsiniz.
O fotoğrafı çektirip sızdırdıysan taraftar da herşeyi der, Falcao da 7 milyon ister. O foto elini kolunu bağladı, ne almıyorum diyebildi ne de gel üçe dörde anlaşalım diyebildi.

Resim sizdirmayip, erkenden bu is olmayacak, bu durumda öyle maddi riske girmek mantikli olmayip deyip, transfer dönemi bitmesine bir ay kala baska forvet getirseler taraftarin tepkisi fazla olmazdi.

Ama sen son güne kadar, sanki dünyada baska forvet yokmus gibi sirf Falcaoun pesinden kosacaksin ûste birde resim sizdiracaksin ama suc taraftarin olacak. Ne güzel.

Geri
Üst Alt