Abdurrahim Albayrak, Maçın 16:00'da Oynanması İçin Kasımpaşa'ya Teklif Sundu

Aslında iki kulüp de talep ederse maç gününü değiştirmeleri lazım

Adam hakli kafaniza gore mac gunu mu degisirmis sacmalik
zaten istedigimiz mac gunu degistirmek degilki oyle birseyi kimse istemedi algi yaratmaya calisiyor , biz mac saatinin biraz daha one alinmasini istedik sadece. Gun filan degistirme gibi talebi olmadi ne pasanin ne de bizim.

Maç günü değil maç saati değişsin isteniyor 2 klüte istiyor.
fb as başkanı ile tüm ilişkimizi kestik stadamızada gelmesin istenmiyor gibi bir açıklama gerek adamın tarafı belli bizde belli edelim

Bunlara küfür edince ben banlanmak istemiyorum kardeşim. Bunlar Turk futbolunun simsarları. Bunlar bütün gariban halkın, bütün emekçilerin hakkını yiyen tayfanin g.tunden ayrılmayan kıl kurtları. Bunlara hakkimizi savunmayanin da Allah belasini versin bunlari başımıza getiren 1 oy bile olsa ne kadar kimin emeği varsa herkesin Allah belasini versin

nasil tedbir alinmis acaba kar'in yagmasini mi engelleyecekler

nasil tedbir alinmis acaba kar'in yagmasini mi engelleyecekler

Limak holding bedavaya bizim stadın üstünü kapatacakmış sanırım.
Ali koç (böyle yazayım şimdi bari çünkü başka türlü yazdığımda Galatasaray kulübüne ve yöneticilerine hakaret sayılıyormuş ve ceza nedeni oluyormuş) mektup yollamıştır buna kesin saatını değiştirme diye.
Bu arada halen hakemler açıklamadı. Dün normalde hepsini açıklıyorlardı. Sonra kupa maçına bir baktım şikecibıyık yönetiyormuş. Sakatlanır belki diye beklemişler oysa. Yani bugün bizim maçı yöneteceğini açıklarsalar şaşırmam çünkü bizde yönetim yok zaten.

maç gününün değişmesini isteyen yok. saati 3 saat geri alın diyoruz. kasımpaşa da bunu istiyor. karda kışta top mu oynanır. maç yarıda kalsa takvime daha büyük zarar verir. haysiyet eksikligi var galiba sizde

Eger bi GSli veya Kpasali Oyuncuya birsey olursa, o keltosu kisisel olarak mahkemeye vermeliyiz. Türkiye de avrupada her yerde. Maaslari cebinden ödesin

Geri
Üst Alt