Abdurrahim Albayrak, Ndayishimiye Transferinde Devreye Girdi!

Bu adamın özelliği ne gerçekten. Ciddi anlamda izleyen var mı?

Mücadeleci, driplingçi, yan toplarda etkili, doğru motive edilirse iyi kesici bir eleman. Potansiyeli var ama bizim oyun sisteminde dertlere deva olabilir mi emin değilim. Taylan'ın bile düzlüğü eleştirilirken Yusuf iyice sırıtabilir ama tabii insan üstü fiziği ve atletizmi var. 1.5 milyona filan oynanabilecek bir kumar ama 2.5 verip bir de üstüne 1 milyon gibi bir maaş verirsek bu arkadaşa kuvvetle muhtemel elimizde patlar.

Daha önce de dediğim gibi bunu alırlarsa küfür ederim. Burada dalga geçilen Aytaç bunu top diye oynar.

Hiç beğenmedim bunu bizim maçta ya tek maçla değerlendirmek doğru değil ama

Kaynağa gülenler olmuş malatya nin yerel basini doğru olma olasılığı yüksek.

NE VAR BU OYUNCUDA BU KADAR KUPA MAÇINDADA İZLEDİM PEK BİR ÖZELLİĞİNİ GÖREMEDİM

AMA SADECE BİZİM MAÇTA İZLEDİM..

BU KADAR TAKINTI YAPACAK KADAR İYİ OYUNCU MU...

2553_1.jpg

Hala geri dönüşü olmayan 15m luk cagne transferine üzülüyorum. O paraya 3 tane Scout transferi yapılsa biri tutsa hem fayda sağlanır hem kar edilirdi.

Hala geri dönüşü olmayan 15m luk cagne transferine üzülüyorum. O paraya 3 tane Scout transferi yapılsa biri tutsa hem fayda sağlanır hem kar edilirdi.

Scout transferi yapılamadığı için Diagne'ye 15 verildi zaten, scout transferi yapmanın da ayrı zorlukları var.

Bakalım Sayın Abdurrahim Albayrak beyfendi hazretleri bu transfer de mutlu sona ulaşacak mı? Takipteyiz.

Yossuf o kadar da dikkat çekmedi bizim maçta

Tek gordugum saglam duruyor ama hucum olarak hicbir sey gormedim.

Bence kaliteli bir futbolcu. Yetenekleri var. Düzgün bir şekilde yönlendirilirse sağlam bir oyuncu olur.

Futbolcu sahada belli olur. iki maçını net izledim. Gs topçusu değil. İyi oyuncu göze batar oynadığı takım önemli değil.

Geri
Üst Alt