Abdurrahim Albayrak: "Ne dediysek evet dediler. Ne verdiysek aldılar"

yemin ediyorum şırdanın avukatı senin kadar mesai yapmadı mikail. bi salmadın peşimizi, bi insan bukadar da savunulmazki ama
Gerçekler ile yüzleş üstad, hocamiz senle uzatacağız sinyalı verirse bir oyuncuya tabi karşı taraf’da sömürür kulübü, sanki havadan sudan düşüyor oyuncular.

rizeli insanlari sevmem, cogu ifbldiir yadak ak yalakalari.

Çöpbaba'nın da sözleşmesini zamlı revize edip uzatın da, gitmeden önce çapsızlığınıza tüy dikin ey yönetim. Bokunda boncuk var sanki bu çöplerin sonu gelmiyor anasını satayım. Sözleşmesi bitti, kurtulduk diye seviniyoruz zamlı yeni kontrat imzalıyorlar.

Senin için acımadı mı sezonu yatarak geçiren adama 5m tl vermeye.Omer ne yaptı da maaşını yükselttiniz sizde hiç utanma kalmadı mı.Ben anlamadım Ömer bayrama zam yapmasan ne diyebilir hayırdır psg elimizden mi kapacak yazıklar olsun size.
Bu arada Taylan 2,5m maaşa oynuyor, seve seve zam yapacaksınız madem omer 7m alıyor...

Öyle bir söylüyor ki, sanki asgari ücret + yol + yemek demiş de kabul edilmiş gibi.

"Ne verdiysek aldılar"dan çok "Ne istediler de vermedik" gibi olmuş bu.

Lan görev süren dolmadı mı senin? Ne hakkın var gider ayak kazık takmaya? Umarım bir gün ihraç edildiğini görürüz.

Geri
Üst Alt