Abdurrahim Albayrak: ''Sabri ve Eboue'yi geri kazanacağız''

Veysel varken ne sabrisi ve eboue'si? Veysel onları top diye oynar bee :(

Valla Sabri affedilmek için geç kaldı bile. Veyselden daha iyi bu adam net. Aksini iddaa eden varsa sabaha kadar tartışırım. Eboue antremanlara çıkar durumuna bakarlar ona göre listeye eklenir veya eklenmez. Ama unutulmasın ki en iyi bekimiz hala kendisi. Engin ne olur bilemiyorum keşke diyorum o bildiğimiz Engini kazanabilsek. Olayı çözeriz ama işte

pandev ve cemaide yolcudur bence eboue gelirse. telleside aldığımız fiyata satarsak iyi olur.

Drogba
Amrabat sneijder Bruma
Melo selçuk
Telles chedju semih eboue
Muslera
:(

Her zamanki gibi boş işlere başlamakta vakit kaybetmemiş Abdurrahim bey. Kendisinden bekleyeceğimiz gibi boş işler müdürlüğünü tekrar yerine getirecek gibi duruyor. Sonumuz hayrolsun.

Hala Sabri diyor adamlar ya.Biz diyoruz büyük düşünün.Sabri sanki döktürüyordu.Ona rağmen kestiler.

Başarı ve güzel top görelimde Sabri'ye de tamam.
Sabriyi gönderene taparım demiştim. Beterin beteri varmıs lakin.

Engin'in demedigi kalmadi,onu affetmesinler ama sabri ve eboue olabilir.

Ilk günden hemen defolup gidin lan, bu ne bicim bir aciklama. TDin isidir o, sen karar veremezsin ona, isini gör Albayrak efendi.

tekrar soruyorum kim var?

Başımızdaki zevatı hoca olarak görenleri Allah'a havale etmek lazım asıl..

Prandelli olsun, Denizli olsun, bunlar hepsi hoca, ve takimda kim oynar kim kadro disi kalir hoca karar verir? Aziz Yildirim gibi baskanimiz mi yönetecek kadromuzu?

sabriyimi bilmem de ama eboue mancininin raporu veya yönetim istegi ile kadro disi kaldi.
ünal aysal zaten aciklama yapmisdi bir ara , yerde cok yatiyor diye.

Edit: sabride taraftarin sayesinde bence kadro disi kaldi resmen. sozial medyayi takip eden birisiydi aysalin ekibi sonucda.
sabriyle yapilan dalgalar, goygoylar ve saire az degildi sonucta.

Son düzenleme:
sabriyimi bilmem de ama eboue mancininin raporu veya yönetim istegi ile kadro disi kaldi.
ünal aysal zaten aciklama yapmisdi bir ara , yerde cok yatiyor diye.

valla hoca karar versin, yönetim hocayi karar verir, kadroyu hoca karar verir o kadar. baska türlü cok sacma olur.

valla hoca karar versin, yönetim hocayi karar verir, kadroyu hoca karar verir o kadar. baska türlü cok sacma olur.

albayrak kadro disi kim neden biraktigini bildigi icin o aciklamayi yapmisdir büyük ihtimalde.
yada hocayi kafalarinda coookdan kovdular ve yarinki macdan dolayi simdilik bir sey diyemiyorlar mantikli olarak.

Prandelli nerden tanisin sabri'yi de kadro didi biraksin allah askina?

Net yonetim karari iste. Baskan daha gecen acikladi eboue'den icin "yerden kalkmayan topcu istemiyorum" diye.

Mancini Prandelliye demis falan deniyordu?

Neyse, ne olursa olsun yönetim falan girmemeli kadroya, bence yanlis bir aciklama olmus, kesinlikle Albayrakin isi degildir o.

Geri
Üst Alt