Abdurrahim Albayrak: ''Sabri ve Eboue'yi geri kazanacağız''

Eboue affedilsin ve direk ilk 11 oynasin. Stoper'de chedjou oynayacagina zan/balta/koray oynasin.

bize sabri lazim bence. ama sag beke degil, sol beke.
tarikda sag bekde oynasin.
sabri gecen sene oynadigi tüm sol bek maclarinda döktürdü resmen.

Oh be sonunda futboldan anlayanlar geldi dürüst ve albayrak
Veysel
Dzemaili
Pandevi atın çöpe gitsin
Engin
Eboue
Sabri gelsin ruh ve rakibi ısırma geri gelsin 2 senedir döve döve maç almıyoruz
Geçen sene fener maçını aldık 1-0 oda melo sayesinde emreyi attırdı

Sent from my iPhone using Tapatalk

İyi hoştur da bu adamın defosu da bu yerli yersiz konuşmaları işte, zararı dukunduğu da oluyor böyle yapmakla...Ali Dürüst le kader ortaklığı yapmaları da hep ilginç gelmiştir bu yönden; biri ne kadar ketum ise diğeri de bir o kadar geveze...

O yüzden gelmesini istemiyordum, belliydi !

Sabri vefa acisi rollerine girip medya dan giydirmeye baslasin, Eboue para icin takimda kalsin. Engin ve Yigit para saysinlar... Yani bunlar bisey yok diye ceza yemediler, hepsi hatali, ve kimsenin kafasinda futbol yok !

Neden kadro dışı kaldıkları belli değil, neden geri dönecekleri de belli değil. Galatasaray'ın bu iki futbolcudan çok daha derin problemleri varken yeni yönetimden birisinin ilk açıklamalarında bu gibi ayrıntı bir olaya izah getirmeye çalışması da kulüpteki plansızlığın en büyük göstergesi. Gerçi Ünal Bey sağolsun istifa ederek ortalığı karıştırdı, bunlar da aceleyle yönetime geldi ne plan bekliyorsun diyenler olabilir ama ortalama iyi bir yöneticinin en plansız açıklaması bile şu açıklamadaki vizyonsuzluktan muhtemelen daha planlı olurdu.

Yahu kardeşim, seçime sırf Sabri'yi geri getireyim diye mi girdin daha destur ya ilk açıklamanda bunu söylüyorsun. Bi git işine allasen ya. Hele Eboue'nin nesini kazanacan, herifin lisansı bile yok ve sözleşmesi bitecek.

biraz yavas kazansalar daha iyi olur.

arkadas sabriden on senedir kurtulmaya calisiyoruz ve tam kurtulmusken bu sacmalik cikti basimiza.

eboue konusuna hic deginmiyorum bile.

eboue nin maliyeti ortada acaba devre arası elden rahat çıkartmak için takıma alıp önemli oyuncu imajını vermek istiyorlar da olabilir iyi yönden bakmak istiyorum yoksa bu kadar maliyeti yüksek ve performansı sürekli geriye giden bir adamı takıma kazandırmak gerçekten saçma

Çok dogru açıklama. Eboue bizim takımîn en iyi beki. Sabri Veyselden de Tariktan da iyidir. Engin su anda takimin Orta sahasindaki Bütün oyunculardan daha teknik. Hocaya danisacak bir sey yok. Zaten hocanin da gitmesi lazim.

Sabri ve Eboue nin dönmesi iyi olabilir ama bu adammı karar verecek kimlerin gidip kimlerin geleceğine. Transferleri de o yapsın bari. Koca Galatasaray bu adamamı kaldı ?

Sabriyi istemeyenler veyseli izlemeye çok meraklı

Sent from my iPhone using Tapatalk

"aptallığın en büyük kanıtı, aynı şeyi defalarca yapıp farklı sonuçlar ummaktır..."

albert einstein

doğru karar sabri ve ebouenin bende gitmesini istiyordumda veyseli görünce gözüme alves gibi geldiler ayrıca kadro dışı olayına gelince takımı düzeltmek istiyorlarsa sabri eboue değilde selçuk burak gibileri temizlemekle başlasınlar başka türlü olmaz

sezon sonuna kadar bunlari idare edecegiz sonra secim ve yeni bir baskan gelir , ama sabri eboue veya engin gibilerinden bu saaten sonra ne beklenebilirki? adamlar bunca mac eksikle ancak devre arasina kadar kendine gelir , korkuyorum ki para edecek nekadar futbolcu varsa gönderecekler

Geri
Üst Alt