Abdurrahim Albayrak: ''Sabri ve Eboue'yi geri kazanacağız''

Burada bir Eboue portresi çiziliyor ki sanki geçen seneki rezalette rolü yokmuş, Real maçından tuttun da Fener maçı, Gençler maçı gibi rezaletleri Eboue yaşatan, yerden kalkmayan, bizi bile çıldırtan aldatma hareketlerini yapan Eboue değilmiş gibi.

mevcut kadroda sezon sonuna kadar amenna

ama seneye de burak-selçuk gibi sözleşmeler yaparlarsa...

2 açıdan saçma bir açıklama:

1. Neden kadro dışında kaldıklarını biliyor musun? Hoca orada eşek başı mı? Hocayı değiştirsen bile yeni hocanın kabul edeceğini nerden biliyorsun?

2. Bu adamların son 1.5 yılına bakarak kadrı dışı kalmalarında yadırganacak ne var?
Hoca yollanıcak demekki söz hakkı yok bu konuda

Prandelli olsun, Denizli olsun, bunlar hepsi hoca, ve takimda kim oynar kim kadro disi kalir hoca karar verir? Aziz Yildirim gibi baskanimiz mi yönetecek kadromuzu?

Daha önce kim yönetiyordu? Ben bunu anlamıyorum kadro dışı bırakan hoca mı gerçekten inanan var mı buna? Veya Fatih Terim, Sneijder'i istemiyor haberleri çıkınca Sneijder'i de alırım oynatacak hocayı da diyen kim? Takım UEFA'da giderken sırf 1 M € kar edeceğiz diye Meira'yı satıp takımı stopersiz bırakan da Polat yönetimi değilmiydi? O zaman hocanın sözleri mi dinleniyordu? Niye bu kadar tuhaf karşılandığını cidden anlamıyorum sanki hangi yönetimde oldu bu? Kaldı ki bu yönetimin bu hocayla devam etmeyeceği ortada...

Sesi kötü olan bir insan ne kadar uğraşırsa uğraşsın güzl şarkı söyleyemez...Anlayana...

BU adamlar 2 sene şampiyon yaptı bizi.Düzelirse 5 er sene sözleşme yapılmış oyuncular elde kalmaz en azından.Ayrıca yaptığın benzetme çok saçma ve alakasız olmuş bence.

Eboue dönsün de sezon sonu sözleşmesi bitiyor.İnşallah sözleşmesini uzatmak gibi bir yanlışa düşmezler.

Sabri,Eboue bunlar sanki çok iyi oynarlarken takımdan kesik yemişler gibi bir hava oluştu oysaki Eboue geçen sene yokları oynarken Sabride vasattı.Bu oyuncuların katılımı takıma pek bir şey kazandırmaz, zaten takımda bir sürü gereksiz oyuncu var Eboue ve Sabrinin bu oyunculara yeni eklemeler olmaları muhtemel.

Seni nereden buldular da koydular şu yönetime bilmiyorum ki, koskoca takımı demeçlerin ve çocuk çocuk hareketlerinle rezil etmekten başka bir amaca hizmet etmiyorsun.

Sabrinin ölüsü Tarıktan hele veyselden 10 gömlek üstün.. Acı ama gerçek bu!...

Haha.Sabri Tarık'dan daha iyiymiş ha.Puhaha.

Eboue sınır da biraz zor oynar bu takımda.

Bana göre bizim takımda miadını doldurmuş bir isimdir.

BU adamlar 2 sene şampiyon yaptı bizi.Düzelirse 5 er sene sözleşme yapılmış oyuncular elde kalmaz en azından.Ayrıca yaptığın benzetme çok saçma ve alakasız olmuş bence.
Bu yorumu beğenen kişilere de saçma olmuş demiş oluyorsun bu bir...Bu adamlar bizi 2 sene şampiyon yapmadı bu 2...İlk sene şampiyon olurken elmander denilen inanılmaz adam ve müthiş bir takım oyunu ile şampiyon olduk...Diğer sene drogba ve sneijder in ekstra katkıları olmasa burak selçuk umut üçlüsünün bizi ne hale getirebileceğini görürdük herhalde...Gelelim benzetmenin sana göre saçma oluşuna...Açıklayayım istersen...Bir insanın iyi bir şeyler yapabilmesi için bu konuda potansiyeli olması lazım...Selçuk bence bu potansiyele sahip olduğunu bizdeki ilk sezonunda gösterdi...Ama burak denen futbol katili ile biz hiç iyi futbol oynayamadık...Ha diyosan ki basit maçları bi şekilde kazanalım zor maçlarda kanser olalım burak la tamam o zaman...

Şu muthiş tarık dediğiniz, anderlecht maçında sonradan oyuna girip sağ bekten 5 metre fark yiyen kardeşimiz değilmi?

1920292_887060968006055_4407957977331384044_n.jpg

B04gRodIQAAFj5M.jpg

:)

Ben her zaman para verdiğin futbolcuları kullanmaktan yanayım. Ya gönder ya da boşuna para verme. Hatta mümkünse Engin'i, Yiğit'i de A takıma alıp, oynatmasalar bile canları çıkana kadar çalıştırsınlar. Yok öyle hem milyonları götür, hem de gez toz.

Devre arasında yabancı sınırı gevşetilirse eboue iş görür. Gerçi ne kadar kendini hazır tuttu orası belli değil.

ayni Fatih Terim döneminde aptalca kontrat uzatmalar filan, o yüzden de bu haldeyiz, nakit para yok en az 10 oyuncu gitmeli ama kaldiklari iicn para problemi yasiyoruz.

Eboue 2,5 milyon aliyor, Aydin, Sabri filan hepsi adam basi 1 milyon yilda kolay 20 Milyon cidden bunlarin yüzünden cöpe gidiyor

Geri
Üst Alt