Abdurrahim Albayrak: ''Volkan'a yapılanlar kabul edilemez''

Olayın arena'da olması sebebiyle bu konu üzerinden Galatasarayın üzerine gelinmesi muhtemel'ken bu ve bunun gibi açıklamalar ile bunun önü kesilmiş oldu, bence doğru bir açıklama lakin yanlış anlaşılmasın dürüst ve albayrak Galatasarayın tüzel kişiliğini temsil eden insanlar olduğun'dan ötürü doğru bir açıklama diyorum yoksa taraftar olarak katılmıyorum tabi ki...

şikecı camıanın 2.baskanı şerefsızler dıyerek kımı kastettı bunu sorun.yakışmadı albayrak.

bu adamı da kurtarıcı diye getiren insanları alkışlıyorum... lan sanki biz kötü galatasaraylıyız da adamı övüyoruz çok iyi gsli diye ..

kaynağa bakınca inanasım gelmiyor,siz de bence hemen inanmayın ısrar etmişlerdir tabii yanlış demek zorunda kalmıştır ve haber yaparken çevirmiş olabilirler

Ne güzel kurtulmuştuk yine girdi yönetime ama iş bilen yönetici Florya sahipsiz kalmasın tabi.

Anlaşılan şu beşiktaşlıların genelinde olan ''fenere yaranma'' çabası bizimkilere de sıçramış...

Fenere yaranmak değilde fanatik fenerli malum zat-ı muhterem'e yaranmak ,
yoksa fener kimki ne gücü var dün neydi bugün ney çapulcu klübü !

2002 senesiydi galiba sampiyonlar liginde kura cekimine katilmisti yada baska yerden cikacak rakipleri degerlendiriyordu, muhabir sordu kimleri istersiniz diye leverkusen,bayern munih dedi.

Yıllar sonra ilk defa hem omurgalı hem de başarılı bir başkanımız olmuştu ama onu da kaybettik veya kaçırttık veya türk futbolundan adam olmaz dedi kendi kaçtı her neyse :red: Ocak 2014 transfer sezonu, prandelli transferi, burak&selçuk sözleşme yenileme mevzusu vs... gibi konular hataları ama kaliteli bir adamdı. Tavrıyla, konuşmasıyla, zekasıyla, iş adamı kimliği ile kaliteli ve elit bir adamdı. Şimdi meydan albayraklara, polatlara falan kaldı :red: Yakında FT de gelir tam olur ;(

Görünen o ki gittikçe bjk ye benzeme yolunda ilerliyoruz.

Geri
Üst Alt