Abdurrahim Albayrak

Yonetimde

• Kullanılan toplam oy
    70
  • Anket kapatılmış .
Çocuğun en güzel anılarından biri olabilecek bir anın içine etmiş,hatta yıllarca unutmayabilir çocuk bu hareketi negatif anlamda.

Yıllardır söylüyoruz. Cahillik bunda, iktidar yalakalığı bunda, işine gelmeyince satış bunda. Aysal büyük adamdı kovdu bunları. Bir de hâlâ bu herif için "omo golotosoroyo çok sovoyooo" diyen dangalak taraftarlarımız var maalesef.

O da futbolcu tartaklamıştı zamanında.

lincolnü mü tartaklamisti

gariban lincoln ortam cocugu olmustu,gelen giden tokatliyodu adami

rahmetli erdogan arica saha icine girip dövecekti hacettepe macinda,ayi volkanla mevzuu var,eminim ki dönemin yerli cetesi(basta sabri ve arda olm üzere) de tokatlamistir

haldun olayini bilmiyodum essah olmak gerekirse

H.Üstünel ne yaptı?
çöp oyunculara milyonlar verilmesi istendi o da verdi getirdi, Elano'ya verilen paraya biz Sneijder'i getirdik

Katkı verebilecek oyuncular getirmişti

Hepsi tutmadı o ayrı konu ama şimdi yönetici olsaydı yabancı ligden istediğimiz oyuncuyu getirirdi bence. Bizim bütçemize uygun oyuncular tabi

H.Üstünel ne yaptı?
çöp oyunculara milyonlar verilmesi istendi o da verdi getirdi, Elano'ya verilen paraya biz Sneijder'i getirdik

Ozaman sanki Galatasarayin su anki prestiji vardi, Sampionlar Ligine ancak 4 yilda bir giden takim ile su anki ile baya bi fark var.

Acilen istifa etmesi gerekir normal şartlarda. Fakat edeceğini hiç sanmıyorum.

Melo ben de giderim, Sneijder ben kimle tavla oynayacağım diyormuş,kendisi gidince. Eray ben manitayla arabayı sahaya nasıl sokarım diye haberler çıkarsana apo.

Giderse floryadaki çiğ köftecilerin cirosu % 70 düşer. Baklavacilar ha keza.

Katkı verebilecek oyuncular getirmişti

Hepsi tutmadı o ayrı konu ama şimdi yönetici olsaydı yabancı ligden istediğimiz oyuncuyu getirirdi bence. Bizim bütçemize uygun oyuncular tabi

Ozaman sanki Galatasarayin su anki prestiji vardi, Sampionlar Ligine ancak 4 yilda bir giden takim ile su anki ile baya bi fark var.

Allah aşkına kendini bir düşün bu adamların mesleği futbolculuk sana yüklü bir para verseler aylık maaş kabul edersin bu teklifi Ahmet,Mehmet veya Veli etmiş farketmez

Helaya bekçi olmayacak adam ama maalesef Galatasaray'da yönetici...

CD3EQrJW0AAtKeC.jpg

fft22_mf540689.Jpeg

Cahil yalaka aptal beyinsiz vs. ne derseniz deyin ama benim için tek önemli şey GALATASARAY sevdalısı olmasıdır. adam gibi adamdır. Attığımız gole en az bizim kadar seviniyorsa o bizden birisidir.en azından GALATASARAY üzerinden para kazanmaz . her zaman yönetimde gerçek GALATASARAY lıların olmasını isterim . keşke bırakıp gitmeseydin .

Geri
Üst Alt