Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ne zaman albayrak ve ali dürüst yönetimde aktif faaliyete geçiyor o zaman biz şampiyon oluyoruz. allah başımızdan eksik etmesinde bu tesadüf falan değil.
Katkısı varmıdır yokmudur, emin değilim ama bildiğim şu var, GS sayesinde adam oldu. Başbakanlarla samimi oldu. Bir zamanlar telefonla Mesut Yılmaz ı arıyordu.
Bu adamın ayağı uğurlu geliyor güzel bir iletişimi var oyuncularla,demeçlerini vs beğenmiyorum ama gerçekten samimiyeti çok iyi gerçek bir Galatasaray sevdalısı
Galatasaray için fedakarlıktan kaçınmayacağını en net düşündüğüm adamdır...Bildiğim tek defosu, özellikle transfer dönemlerindeki ''Ağız ishali'' durumudur. Amrabat transferinde olduğu gibi çok defa zarar vermiştir bu davranış şekli...
Mevcut yönetime karşı oluşan tepkinin bir sebebi de, gariptir ki Albayrak gibi birinin olmaması, kısaca ketum davranılması yani...Transfer sezonu devam ederken yönetim ve TD taraftara hesap vermek zorunda filan değildir...Taraftar genelinin tercihlerine göre kararlar alınsa kulüp iki senede topu diker zaten; İbra' lar, Alves' ler uçuşuyordu bir ara, forma satışından garanti ya ödenecek paralar! ...
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.