Abdurrahim Albayrak

Yonetimde

• Kullanılan toplam oy
    70
  • Anket kapatılmış .
Dünkü maç harbiden kalpten gitmemek elde değildi.Ben bile yol yol saç kalmadı.

ne zaman albayrak ve ali dürüst yönetimde aktif faaliyete geçiyor o zaman biz şampiyon oluyoruz. allah başımızdan eksik etmesinde bu tesadüf falan değil.

Katkısı varmıdır yokmudur, emin değilim ama bildiğim şu var, GS sayesinde adam oldu. Başbakanlarla samimi oldu. Bir zamanlar telefonla Mesut Yılmaz ı arıyordu. :)

Bu adamın ayağı uğurlu geliyor güzel bir iletişimi var oyuncularla,demeçlerini vs beğenmiyorum ama gerçekten samimiyeti çok iyi gerçek bir Galatasaray sevdalısı

Son 20 yılda şampiyonluk sayıları

Abdürrahim: 4 (2002,2012,2013,2015)
Bjk 2 : (2003,2009)

Son düzenleme:
Hakkı ödenmez en büyük pay sahiplerinden biri Hamza hoca tercihi mükemmel oldu

Galatasarayi tek basina sampiyon yapmis, 4 yildizi söküp almistir .

Tarih 25 Mayis 2015

Adamsın!

ALBAYRAK1.jpg

sampiyonlukta katkisi var.

4 sene görev yapti,4 sampiyonlugu var :D

pek fanı degilim ama tanmandan daha iyi yönetici

''maguruscu''yu özlüyoruz

Galatasaray için fedakarlıktan kaçınmayacağını en net düşündüğüm adamdır...Bildiğim tek defosu, özellikle transfer dönemlerindeki ''Ağız ishali'' durumudur. Amrabat transferinde olduğu gibi çok defa zarar vermiştir bu davranış şekli...

Mevcut yönetime karşı oluşan tepkinin bir sebebi de, gariptir ki Albayrak gibi birinin olmaması, kısaca ketum davranılması yani...Transfer sezonu devam ederken yönetim ve TD taraftara hesap vermek zorunda filan değildir...Taraftar genelinin tercihlerine göre kararlar alınsa kulüp iki senede topu diker zaten; İbra' lar, Alves' ler uçuşuyordu bir ara, forma satışından garanti ya ödenecek paralar! :D...

Bunda da yerli fanatikliği var biraz ama Galatasaray fanatikliği daha ağır basıyor neyse ki.

Geri
Üst Alt