Abdurrahim Albayrak

Yonetimde

• Kullanılan toplam oy
    70
  • Anket kapatılmış .
Ben diyorum bu afam kendi islerinin pesinde. Devlet ile arasi iyi oldu icin de yönetici olmanin avantajini kulaniyor. Albayrak kasa kolaylik yapsa sizce bunu bedava mi yapiyor her yönetici gibi tefecilik yaparak veriyor parasini. Yok adam bu saatden sonra agizi ile kus tutsa bitmistir gözümde

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Konuş apo nerdesin ya da iyisi mi sonsuza kadar sus milletin aklıyla alay etme

2.7 milyon euro harcanarak kiralanacak bir dünya forvet bulunur ve bu akşam parasını çıkarırdı. Bunu yaz boyunca futbolu az çok bilen herkes dile getirdi ama kulübü yöneten beyinler bunu idrak edemedi..

Ayin 19una kadar ortaliklarda gorunmeyecektir.

Kaybolursun yine. Tarihin en fiyasko yonetiminin en fiyasko yoneticisi sensin. 20 yildan fazladir takip ederim maclari bu kadar kötü forvet rotasyonumuz olmadi hiç.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir sonraki galibiyetimize kadar kimse bu soytarı yı göremez.

Ne zaman galibiyet alırız şıp diye damlar hemen.

sent via GSC

Fatih hocanin yerinde olsam forvet diye bu zurnayi zorla sahaya sürerdim.

Sizin ben yapacağınız planlamanın!Devre arası Belhanda ve Maicon'u satıp,bir forvet ve stoper transferi yapmak umarım aklınıza gelir.

Bas bas bağırdık forvet diye en kötüsünü getirseydin şu an porto'yu yenip 2.7 milyon euroyu cebine koymustun. Bütün puan kayıpları sana yazar.
Ve şu yenince ekranda sırıtıp yenilgiden sonra kacma huyundan vazgec iticiliğin dibine vuruyosun.

Geri
Üst Alt