GSCimbom

Abdurrahim Albayrak

Necati Şanlı

Abdurrahim Albayrak Sayfa 141

Necati Şanlı ·

Cevap
4,5K
Okunma
266,1K
Sayfa
141/223

Yonetimde

• Kullanılan toplam oy
    70
  • Anket kapatılmış .
Tanimadin kisi seni ariyorsa, ve serefsizsin kullandigi ücüncü kelimesiyse, zengin bir is adami ve türkiyenin en büyük takimin 2. Baskaniysan telefonu yüzüne kapatmak en mantikli sey degilmi?

Bazi futbolcular tanimadigi numarayla biri aradigi an telefonu bile acmiyor. Neres öyle milli hocanin aradiginda telefonunu bile acmamisti.

belki işleriyle ilgili aranma olmuştur....Firma sahibi isen seni herkes arar ve her numarayı tanımak zorunluğuda yok...

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk
adamın dalga geçtiği anda kapatması lazımdı faykao felan dediği anda kapatırdım şahsen

kapatırkende *********************************** laciverde boyiyim diyip kapatcaksın. koca gs klübünün 2.başkanı küfür ediyor inanılır gibi değil

Abdurrahim bulundugu gorevlerden istifa edip kulup icinde bir seyler yapmalidir. fbli bir yavsak ile kufurlesti diye 2. baskanlik ve sportif direktorluk gorevini surdurebilir anlamina gelmiyor. GS 2. baskani telefonunu herkese goruntulu acik tutamaz.

Kendi sucu da çook var anlatmaya gerek yok ama bu adamı mustafa cengiz yusuf gunay ve diğer yoneticiler kullanıyor.Bu saydığım adamlar piyasa da bile yok

Izledim demin video iyi küfür etmis hakli da olsa büyük ihtimal istifaya kadar gider bu olay.

De anlamadim olay hic tanimadi kisilerle neden görüntlü konusmayi gerek duyuyor? Eninde sonund böyle birsey olacagi kesindi. Acemice düsmüs bu tuzaga. Tekrar yaziyorum istifasini isterler artik camiyadaki agir abiler

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt