Abdurrahim Albayrak

Yonetimde

• Kullanılan toplam oy
    70
  • Anket kapatılmış .
GS'ı çok sevebilirsin ama en büyük kötülüğü yapıyorsun her zaman GS'a. Ünal Aysal'a çok teşekkür etmiştim seni yolladığı zaman bugün ne kadar haklı olduğunu gördüm bir daha. Umarım kulüpte hiç bir şekilde seni Adnan Öztürk ü görmeyiz bir daha.. Fırsatçılar

Aynen birde diyor ki ben kulübe zarar vermem.

+1905

Pehh hasta Galatasarayliymis.

Ite kopege laf vermekten baska ne ise yararsin. Sen yonetimdeyken baskanim baskanim diye yag yakiyodun yonetime almayinca kotu oldu demi.

Hayatinda Unal Aysal gibi baskan gordunmu acaba ?

Terim milli takima gecti ya simdi onun fanatigi oldu.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Klüp bunlara kalmadığını şükür edin son pion takımın başındaki elemandir sonra güzel günler bizim olacak .

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

en son senin gibiler olmasin gitmesi gereken . bilmiyorum yani. cok bos konusuyorsun gibi geldi biraz.

Pehh hasta Galatasarayliymis.

Ite kopege laf vermekten baska ne ise yararsin. Sen yonetimdeyken baskanim baskanim diye yag yakiyodun yonetime almayinca kotu oldu demi.

Hayatinda Unal Aysal gibi baskan gordunmu acaba ?

Terim milli takima gecti ya simdi onun fanatigi oldu.

Zaten bu milli takama hocalik meselesi Karadeniz gezisinden sonra gundeme geldi....AYSAL BASKANI YIKMA OPERASIONA DUMEYE BASILDI!

Albayrak GS uzak durmali.....tam bir fesatci!

:cigara::cigara:

15.sayfada yeterince sövüşüm var. Ogün bazı arkidişler karşı isyan etmişti sövüşlerime.

Albayrak ı oldum olası sevmem. Galatasaray a yakıştırmam...Konuşma biçimine, aksanına uyuz olurum....Yönetime giremeyince ağlayıp durmasına tahammül edemem.

Kimsenin tanımadığı biri iken yaptığı showlar ile Türkiye çapında adam oldu. Resmen kullandı kulübü.

Şimdi çıkmış başkanı eleştiriyor.

bu adami yonetime almakta tez konusu zaten

hakediyo basina bela olmasini

~tepetaklak hamzaoglu~

Yonetime alinmayinca kusen aglayan 3 kurusluk adam baskani elestiriyor. Ilginc.

trtye cikip hagiye laf atan sahs-i luzumsuz degilmi bu? yonetime kim aldiysa agzina yumruk atayim

Karaktersiz haysiyetsiz yalaka bir insan Galatasaray'ı kullanıp şovmen olan bir insan

fft22_mf540689.Jpeg

Geri
Üst Alt