Her önüne gelen hayatını Galatasaraya adamış adamı yönetici yapalım ozaman. Sempatik diyolar birde. Bence tam tersi bana okadar antipatik bi adam olarak geliyorki görünce tiksiniyorum tahammül edemiyorum.
Sürekli bir duygu patlaması kendini kontrol edememe ya ağlar ya çıkar başbakana lig tv ye falan birilerine yalakalık yapar.
Bu adamın en sevdiği insan Fatih Terim değilmi? Ama ben ne zaman Fatih Terim in yanında görsem hocada bir tiksinme ve bıkkınlık surat ifadesi var.
Çünkü bu tip insanlar böledir. İlk başta sematik gelir sonra nefret ettirir kendinden. Çünkü ölçüleri yoktur.
Basit bir örnekte veriyim. Akhisarspor-Galatasaray maçındaydım. Şeref tribünün altındaki tribündeydim. Akhisarlıların çoğunluta olduğu tribündeydim. Sonra bir Manisaspor taraftarı geldi Şeref tribününe buna bir atkı hediye etti foto falan çekildiler. Zaten bizim orası bir hareketlenmeye başladı dedim noluyo? Sonra bize doğru döndü ve atkıyı bizim tribüne doğru gösterdi "Sizi çok seviyorum" babında. Ama bilmiyorki Akhisar ile Manisa nın arası Göztepe Karşıyaka gibi. Bizim orası bir anda böle alevlendi küfürler pet şişeler falan coştu sonra Akhisar Başkanı araya girdide tatlıya bağlandı.
Hikayenin özü böle insanlar bazen sempatik olcam diyede herşeyi batırırlar. Ben hiç sevmiyorum kulüpte de görmek istemiyorum.
Benim düşüncem saygılar:cool: