Abdurrahim Albayrak

Yonetimde

• Kullanılan toplam oy
    70
  • Anket kapatılmış .
Abdurrahim Albayrak

Bu adamın olmaması iyi oldu. Daha kendini kontrol edemiyor. Galatasaray'da yöneticilikle falan işi olamaz.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Cevap: Abdurrahim Albayrak

Saçma sapan konuşmayın ya olmaması iyi oldu falan.Kendini Aziz Yıldırım ve Emre gibi leşlerden çok çok daha iyi kontrol ediyor.Takıma enerji,ruh,maddi imkan da sağlıyor.Cahil yorumlar yapmayın şu adamın sayfasında ne olur

Neden ki,adam hayatını galatasaraya adamış.

Her önüne gelen hayatını Galatasaraya adamış adamı yönetici yapalım ozaman. Sempatik diyolar birde. Bence tam tersi bana okadar antipatik bi adam olarak geliyorki görünce tiksiniyorum tahammül edemiyorum.

Sürekli bir duygu patlaması kendini kontrol edememe ya ağlar ya çıkar başbakana lig tv ye falan birilerine yalakalık yapar.

Bu adamın en sevdiği insan Fatih Terim değilmi? Ama ben ne zaman Fatih Terim in yanında görsem hocada bir tiksinme ve bıkkınlık surat ifadesi var.

Çünkü bu tip insanlar böledir. İlk başta sematik gelir sonra nefret ettirir kendinden. Çünkü ölçüleri yoktur.

Basit bir örnekte veriyim. Akhisarspor-Galatasaray maçındaydım. Şeref tribünün altındaki tribündeydim. Akhisarlıların çoğunluta olduğu tribündeydim. Sonra bir Manisaspor taraftarı geldi Şeref tribününe buna bir atkı hediye etti foto falan çekildiler. Zaten bizim orası bir hareketlenmeye başladı dedim noluyo? Sonra bize doğru döndü ve atkıyı bizim tribüne doğru gösterdi "Sizi çok seviyorum" babında. Ama bilmiyorki Akhisar ile Manisa nın arası Göztepe Karşıyaka gibi. Bizim orası bir anda böle alevlendi küfürler pet şişeler falan coştu sonra Akhisar Başkanı araya girdide tatlıya bağlandı.

Hikayenin özü böle insanlar bazen sempatik olcam diyede herşeyi batırırlar. Ben hiç sevmiyorum kulüpte de görmek istemiyorum.

Benim düşüncem saygılar:cool:

bende eskiden severdim de artık hoşlanmıyorum kendisinden özellikle şampiyonluğu ilan ettiğimiz maçta sahaya girip eğlenen futbolcuların peşinde fotoğraf karesine girecem diye uğraşması hiç hoş bi görüntü değildi

Bir tek bu adamın olmamasına üzüldüm. Takım içi baglantı ve köprüleri çok güzel saglıyordu. Sadece cok konusması vardı onuda bir şekilde engelleyebilirdi. Keşke kalsaydı

Her önüne gelen hayatını Galatasaraya adamış adamı yönetici yapalım ozaman. Sempatik diyolar birde. Bence tam tersi bana okadar antipatik bi adam olarak geliyorki görünce tiksiniyorum tahammül edemiyorum.

Sürekli bir duygu patlaması kendini kontrol edememe ya ağlar ya çıkar başbakana lig tv ye falan birilerine yalakalık yapar.

Bu adamın en sevdiği insan Fatih Terim değilmi? Ama ben ne zaman Fatih Terim in yanında görsem hocada bir tiksinme ve bıkkınlık surat ifadesi var.

Çünkü bu tip insanlar böledir. İlk başta sematik gelir sonra nefret ettirir kendinden. Çünkü ölçüleri yoktur.

Basit bir örnekte veriyim. Akhisarspor-Galatasaray maçındaydım. Şeref tribünün altındaki tribündeydim. Akhisarlıların çoğunluta olduğu tribündeydim. Sonra bir Manisaspor taraftarı geldi Şeref tribününe buna bir atkı hediye etti foto falan çekildiler. Zaten bizim orası bir hareketlenmeye başladı dedim noluyo? Sonra bize doğru döndü ve atkıyı bizim tribüne doğru gösterdi "Sizi çok seviyorum" babında. Ama bilmiyorki Akhisar ile Manisa nın arası Göztepe Karşıyaka gibi. Bizim orası bir anda böle alevlendi küfürler pet şişeler falan coştu sonra Akhisar Başkanı araya girdide tatlıya bağlandı.

Hikayenin özü böle insanlar bazen sempatik olcam diyede herşeyi batırırlar. Ben hiç sevmiyorum kulüpte de görmek istemiyorum.

Benim düşüncem saygılar:cool:

Düşüncelerine katılmıyorum ama saygım var.Bu adam takımdaki birleştirici unsur ve bütün ufak sorunları büyümeden çözen bir kişiydi ,onun yokluğunu önümüzdeki sene anlıycaksın emin ol.

Cevap: Abdurrahim Albayrak (2011-2013)

Abdurrahim Albayrak ‏@_AAlbayrak

RİZEDE EVİMİN BAHCESİNDE CAY TOPLARKEN

BPJUkgkCEAA-1mN.jpg

Kıymetini bilmediler reyiz :sad007:

İnzivaya çekilmiş gibi.

Nefret ettiğim insan. Önüne gelen Galatasarayı seven zenginin yönetime alınmayacağının kanıtı

Sevilesi insan, Galatasaray aşığı. 10 senedir kulube emeği olan,maddi manevi takımın yanında olan insan.Her insandan onun gibi sevgi dolu ve emektar olmasını beklemek aptallık olur

hele şükür kurtulduk. takımı yönetici vasfıyla temsil edebilecek bir kişilikte değil. o taraftar kişiliğiyle hoplasın zıplasın yeter bize

66750_155272441329337_509362234_n.jpg

:)

Amrabat transferinde büyük rol oynayan isim giderken keşke 53 numaralı tosununuda goturseydi

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Bir gün mutlaka yollarımız kesişecek.

Siyasi görüş olarak çok farklı düşünsem de kendisinden, iyi bir insan, iyi bir Galatasaraylı, futbolcuların dilinden anlayan bir adamdı kendisi. Kendisini aramayız umarım ama ararsak da gelir zaten koşa koşa.

Geri
Üst Alt