Oktay Kara
Cezalı
- 5 Kasım 2010
- 12.399
- 0
- 1.051
Cevap: Abdurrahim Albayrak
Hayirlisi olsun, cocuk ruhlu, büyük insan!!
Hayirlisi olsun, cocuk ruhlu, büyük insan!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
katılmıyorum albayrak bu seviyeye servis otobusü kullanarak geldi şimdi holding yönetiyor (altur eskiden 500 evler sultançiftliği tarafındaydı ordan biliyorum) bence tam bir yönetici:b5:Bence gitmemeli görünüşe göre hoca çok memnun hocanın işlerini çok kolaylaştırıyor ayrıca herkes seviyor kendisini her ne kadar yöneticilik mesleğine göre çok farklı bir insan olsa da. Eğer kendi isteği dışında yönetimden ayrılırsa başkanın çok büyük hatası olur çünkü her şey yolunda gidiyorken en önemli spor dalımız olan futbolda başarıları yakalayan hocaya çok büyük yardımda bulunan yöneticileri göndermek bindiğin dalı kesmeyle eşdeğerdir ben başkanın böyle bir hata yapacağını düşünmüyorum.
lüks bir restoranda güzel bir akşam yemeği... garson gelir her dakka masanda... suyu doldurur isteğiniz var mı diye sorar komiyi çağırır al oğlum şunları der zırt pırt tabak değiştirmek ister... lan oğlum bir dur da yamak yiyelim... direkt kovarım yemin ederim... hesap isteyene kadar gelme...
ne alaka diyenler için; abdürrahim albayrak gönülden galatasaraylı, kimsenin şüphesi yok... ama o kadar fazla abartıyor ki... her işe o koşmak istiyor herkesi memnun edeyim istiyor, herkese ilgi alaka, herkese sarılıp şapır şupur... bunu gönülden yapıyor adamın yapısı bu... ama bazen bu ters tepebilir... yöneticisin sen abicim... bir ağır ol allah aşkına... biraz kendini dizginleyebilse...
Yahu bu adamın protokol adamı olmadığını kabul ediyoruz. Lakin mizacına uygun kademelerde değerlendirilmesi doğru olurdu. Bence yanlış yapıldı.