Abdurrahim Albayrak

Yonetimde

• Kullanılan toplam oy
    70
  • Anket kapatılmış .
Cevap: Abdurrahim Albayrak

Hayirlisi olsun, cocuk ruhlu, büyük insan!!

G.Saray yönetimine hiç yakışmıyor gitmesi iyi olur.yönetici dediğin hele G.Saray'da biraz oturaklı olması lazım.

Keşke gitmese ama kendi kararı :sad007:

Gitmemeli. Yönetimin halka açıla kapısı gibi.

Umarım gitmez.:sad007:

İyi polis kötü polis olmalıdır bi ekipte Tamam profesyonel degil ama onun o ictenligi bize cok sey kazandırıyor Politik mevzuda ise Ali dürüst devreye giriyor birbirlerini tamamlıyorlar bence futbol subesine dokunulmaması lazım Terim--Dürüst--Albayrak üclüsü gayet iyi

Bence gitmemeli görünüşe göre hoca çok memnun hocanın işlerini çok kolaylaştırıyor ayrıca herkes seviyor kendisini her ne kadar yöneticilik mesleğine göre çok farklı bir insan olsa da. Eğer kendi isteği dışında yönetimden ayrılırsa başkanın çok büyük hatası olur çünkü her şey yolunda gidiyorken en önemli spor dalımız olan futbolda başarıları yakalayan hocaya çok büyük yardımda bulunan yöneticileri göndermek bindiğin dalı kesmeyle eşdeğerdir ben başkanın böyle bir hata yapacağını düşünmüyorum.

Eğer bir sağlık sorunu vs. yoksa tabii ki kalmalı. Camia ve taraftarlar tarafından oldukça sevilen bir isim. Renkli bir kişilik. Ha tabii yönetici olduğu için bir kesim tarafından yaptıklarını yakıştıramayanlar vardır. Sanırım Abdürrahim Albayrak'ın tepkisi de bunu devamlı dile getiren camia ve yönetim içindeki bazı kişilere. Bir bıkkınlık hissediyor olmalı. Yine de ben kalacağını düşünüyorum.

Bence gitmemeli görünüşe göre hoca çok memnun hocanın işlerini çok kolaylaştırıyor ayrıca herkes seviyor kendisini her ne kadar yöneticilik mesleğine göre çok farklı bir insan olsa da. Eğer kendi isteği dışında yönetimden ayrılırsa başkanın çok büyük hatası olur çünkü her şey yolunda gidiyorken en önemli spor dalımız olan futbolda başarıları yakalayan hocaya çok büyük yardımda bulunan yöneticileri göndermek bindiğin dalı kesmeyle eşdeğerdir ben başkanın böyle bir hata yapacağını düşünmüyorum.
katılmıyorum albayrak bu seviyeye servis otobusü kullanarak geldi şimdi holding yönetiyor (altur eskiden 500 evler sultançiftliği tarafındaydı ordan biliyorum) bence tam bir yönetici:b5:

Abdurrahim Abiyle tanışma fırsatım oldu geçenlerde. Çok efendi ve iyi bir insan. Kesinlikle kalması gereken gönülden bir Galatasaray'lı !

lüks bir restoranda güzel bir akşam yemeği... garson gelir her dakka masanda... suyu doldurur isteğiniz var mı diye sorar komiyi çağırır al oğlum şunları der zırt pırt tabak değiştirmek ister... lan oğlum bir dur da yamak yiyelim... direkt kovarım yemin ederim... hesap isteyene kadar gelme...

ne alaka diyenler için; abdürrahim albayrak gönülden galatasaraylı, kimsenin şüphesi yok... ama o kadar fazla abartıyor ki... her işe o koşmak istiyor herkesi memnun edeyim istiyor, herkese ilgi alaka, herkese sarılıp şapır şupur... bunu gönülden yapıyor adamın yapısı bu... ama bazen bu ters tepebilir... yöneticisin sen abicim... bir ağır ol allah aşkına... biraz kendini dizginleyebilse...

lüks bir restoranda güzel bir akşam yemeği... garson gelir her dakka masanda... suyu doldurur isteğiniz var mı diye sorar komiyi çağırır al oğlum şunları der zırt pırt tabak değiştirmek ister... lan oğlum bir dur da yamak yiyelim... direkt kovarım yemin ederim... hesap isteyene kadar gelme...

ne alaka diyenler için; abdürrahim albayrak gönülden galatasaraylı, kimsenin şüphesi yok... ama o kadar fazla abartıyor ki... her işe o koşmak istiyor herkesi memnun edeyim istiyor, herkese ilgi alaka, herkese sarılıp şapır şupur... bunu gönülden yapıyor adamın yapısı bu... ama bazen bu ters tepebilir... yöneticisin sen abicim... bir ağır ol allah aşkına... biraz kendini dizginleyebilse...

Yahu bu adamın protokol adamı olmadığını kabul ediyoruz. Lakin mizacına uygun kademelerde değerlendirilmesi doğru olurdu. Bence yanlış yapıldı.

herşey için teşekkürler güzel insan yerden ayağa kaldırdınız camiayı :ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah:

Yahu bu adamın protokol adamı olmadığını kabul ediyoruz. Lakin mizacına uygun kademelerde değerlendirilmesi doğru olurdu. Bence yanlış yapıldı.

kesinlikle kabul ediyorum... ama yanlış mı yapıldı orası tartışılır... işin özünü bile bilmiyoruz biz... kaldı ki abdürrahim albayrak gönülden galatasaraylı... her zaman bu kulübe hizmet edecek biri... yönetimde olsa da olmasa da... keşke o galatasaray'ın yönetim kurulunda olmalıydı dediğimiz isimler de albayrak kadar gönülden yapabilselerdi yapacaklarını... illa ki yönetim kuruluna kapak atmak mı gerekiyor?

başkanın görüşü saygı duymak lazım bu demek değilki abdurrahim albayrak'ın galatasarayla ilişkisi kesildi bu yönetimde olmaz bir sonrakinde olur çok sevdiğim bir yönetici abdurrahim albayrak

Geri
Üst Alt