Abdurrahim Albayrak

Yonetimde

• Kullanılan toplam oy
    70
  • Anket kapatılmış .
Cevap: Abdurrahim Albayrak

HAGI'mize utanmadan dil uzatsin,

Taraftar toplu halde ligtv'ye tepki koymusken cikip "Allah ligtv'den razi olsun" desin,

Yonetime alinmadigi icin cikip cocuk gibi zir zir aglasin,

Hocasi, Amrabat'a 5 milyondan fazla vermeyin derken, gidip ortaligi karistirip kulube 8.6 milyonluk bir kazik soksun,

Surekli ona buna saksakcilik yapsin,

Hade yenildikten sonra da cikip ay lav yu hozam desene. Uyuz oluyorum bu adama. Kulubun icinde aktif olarak calistigi icinde utaniyorum.

Taraftar toplu halde ligtv'ye tepki koymusken cikip "Allah ligtv'den razi olsun" desin,

Hocasi, Amrabat'a 5 milyondan fazla vermeyin derken, gidip ortaligi karistirip kulube 8.6 milyonluk bir kazik soksun,

Hade yenildikten sonra da cikip ay lav yu hozam desene. Uyuz oluyorum bu adama. Kulubun icinde aktif olarak calistigi icinde utaniyorum.

Kimse sevmek zorunda değil.. Benimde çok beğendiğim bir yönetici profili değil ama Futbolcularla geceli gündüzlü ilgilendiğini biliyorum dertlerini dinliyor ilgileniyor o konuda hakkını yiyemem birde yorumun ağır kaçmış biraz..

Insanlari dis gorunusleriyle, veya degisik diye nitelendirebilecegimiz aksanlariyla tartan biri degilim. Hareketlerini tutmadigim bir insan, o kadar.

Senden benden fanatik Galatasaraylı,iyi birisi ama yönetici değil maalesef.

Yahu adam ligtv yi sevmiyom başbakanı allah kahretsın ona buna kufredemezki canlı yayında iyi konuşacak tabi haklarında sizin bunlara giydirmeniz normal diyalog halinde olan siz değil abdülrahim albayrak

Senden benden fanatik Galatasaraylı,iyi birisi ama yönetici değil maalesef.

Senden ,benden fanatik olduğunu düşünmüyorum.Maç seyrederken saha dışındaki hal ve hareketlerine kanma.

Evet Galatasaraylı fakat şu türkiyedeki lanet olası futbol camiasında yeterli düzeyde değil.Herkeze gülücükler dağıtan adamın ilk önceliği Galatasaray olamaz.Bununda maç dışındaki yorumlarıyla,hal ve hareketleriyle çok rahat görüyorum.

içimizden biri iyi hoşda ı love you hocam yukarı ı love you hocam aşşağı hoş olmuyor

bilgin gökberk takmış albayrak'a her program I love you başkanım ı love you fatih hocam ı lowe you başbakan diyip duruyor :asd:

- knock knock

- who's it?

- a.a.

- gtfo

Neden herseyi elestirme geregi duyuyoruz ki? Albayrak böyle bir insan. Böyle oldugu icin seviliyor zaten. Ici disi bir, saf. Ne var ki?

Yok yönetici agir olmaliymis, yok söyle, yok böyle. Birakin iste kardesim.

Lucescu döneminde de, Terim döneminde de aile ortaminin saglanmasinda büyük katkisi vardi. Oyuncular seviyor. Bu da yeter.

Saf adam dediginiz adam.

senden bende akilli..

0 dan gelip buralara gelmis birisi..

inanin bana herseyin farkinda sn. Albayrak.. Boyle olmayi seviyor..

o yonunude guzel bi sekilde kullaniyor, helal olsun..

Ben de çok seviyorum yav bu adamı, tüm çevremde hangi takımı tutarsa tutsun sevmeyen de görmedim hiç. Herkes bayılıyor bu adama.

:rolleyes:

eksisozluk bkz.ahkam kesmek

:mymeka:

Adnan polat zamanında keşke abdurrahim albayrak gibi bir adamda yönetim olsaydı diyen 100 kişi yazabilirim buraya @arşivden :b5:

Allahını seversen şu avatarı değiştir ya o herifi gördükçe bilinçaltımdaki bastırılmış şiddet duygusu dışarı çıkıyor yeminle.

Yaw Apo abi yıllarca İstanbul'da yasıyorsun,İnsan şivesini hic mi degistirmez.

Özünü bir türlü bırakmıyor,Helal Olsun :yenieek:

942808_254984447981577_833695357_n.png

Kenan İmirzalıoğlu ve Abdurrahim Albayrak

bilgin gökberk takmış albayrak'a her program I love you başkanım ı love you fatih hocam ı lowe you başbakan diyip duruyor :asd:

Bilgin Gökberk her program sallıyodu A.Albayrak'a. Neymiş, Bilgin Gökberk'in GS şampiyonluğunda ne kadar etkisi varsa AA'nın da o kadar varmış. Yani şampiyonluğa etkisi yokmuş. Ancak konuşuyormuş. Sergen dayanamadı girdi. "AA'nın şampiyonluğa etkisi futbolculuk kadardır. Benim oynadığım sene de öyleydi" felan dedi ama anlatmadı detayları, kulübün iç yapısını ortaya dökmemek için. Eğer Galatasaray'da 1.5 sezon oynamış adam böyle diyorsa, durum düşünmek gerekir. Dışarıdan göründüğü kadarıyla atıp tutuyorsunuz ama, AA takım için önemli adam bence. Öyle olmasa bu kadar sene birçok yönetim kurulunda yer almazdı..

Geri
Üst Alt