Abdurrahim Albayrak

Yonetimde

• Kullanılan toplam oy
    70
  • Anket kapatılmış .
Cevap: Abdurrahim Albayrak

Bilgin Gökberk her program sallıyodu A.Albayrak'a. Neymiş, Bilgin Gökberk'in GS şampiyonluğunda ne kadar etkisi varsa AA'nın da o kadar varmış. Yani şampiyonluğa etkisi yokmuş. Ancak konuşuyormuş. Sergen dayanamadı girdi. "AA'nın şampiyonluğa etkisi futbolculuk kadardır. Benim oynadığım sene de öyleydi" felan dedi ama anlatmadı detayları, kulübün iç yapısını ortaya dökmemek için. Eğer Galatasaray'da 1.5 sezon oynamış adam böyle diyorsa, durum düşünmek gerekir. Dışarıdan göründüğü kadarıyla atıp tutuyorsunuz ama, AA takım için önemli adam bence. Öyle olmasa bu kadar sene birçok yönetim kurulunda yer almazdı..

her kulübe lazım böyle adam biri küser morali bozuk olur albayrak gider sorunu çözer takıma neşe dağıtır çok önemli bir isim dışarıdan fazla gözükmesede sergenin dediği gibi etkisi büyük

her kulübe lazım böyle adam biri küser morali bozuk olur albayrak gider sorunu çözer takıma neşe dağıtır çok önemli bir isim dışarıdan fazla gözükmesede sergenin dediği gibi etkisi büyük

Bak sen diyince aklıma geldi. Sergen şöyle bir örnek vermişti. Diyelim bir oyuncu gece 4'te moralim bozuk diye AA'yı arasın. Evli barklı adam hemen kalkar gider o oyuncuyla o geceyi geçirir demişti.

Bak sen diyince aklıma geldi. Sergen şöyle bir örnek vermişti. Diyelim bir oyuncu gece 4'te moralim bozuk diye AA'yı arasın. Evli barklı adam hemen kalkar gider o oyuncuyla o geceyi geçirir demişti.

Bir futbolcunun evine hırsız girmiş deplasmandayken, dönene kadar evini taşımış adamın eşi huzursuz oldu diye hırsız girince o evde.

dün bişeyler demiş diyolar ama ne demiş ?

dün bişeyler demiş diyolar ama ne demiş ?

yorulduğunu başkandan bırakmak için izin istediğini ve başkanın izin vermediğini.Başkanı birilerinin gaza getirdiğini(büyük ihtimal kendisi ve Ali Dürüst için söyledi) seneye tekrar takımda olacakmi sorusunada zaman gösterecek gibi birşeyler söyledi

Simdi dinledim aciklamalarini, Albayrak resmen veda etmis, seneye devam etmez.

Sağlık sorunları yaşıyor sanırım fazla heyecandan, bence de bıraksın. Riske gerek yok.

Ama birakmanin nedeni o degil, acik acik söyledi, Konusma yasagi getirilmis diye cok kIrIlmis, birileri baskan'i dolduruyor dedi.

Melo ile pitbull sevinci yapmis diye gazetedeki foto'yu baskan'a gösterMISLER ve baskan yirtip atmis..

Yani cok kirgin.

Aylavyumuz ibrahim yazıcıya olanlardan sonra gözümde korktu sağlıktan önemli degil hicbisey abi . :(

Apo Abi'nin ciddi sağlık sorunları var.

Apo Abi giderse yerine gelecek isim;Haldun Üstünel olmalı.

Valla son 2 senede ki başarılarımızda yüzde yüz etkisi var Apo başkanın..Eğer sağlık sorunu varsa elbette ki kendini hırpalamasın derim ama kırgınlıktan dolayı ayrılmayı düşünüyorsa ne yapıp edip vazgeçirilmeli, ciddi anlamda çok şey katıyor bu kulübe..Hem bir abi olarak hemde yönetici olarak..Yurt içinde ki transferlerde direk etkisi var, birçok kulüp bize düşman olmuşken onun sayesinde ilişkileri tekrar yoluna koyduk, inşallah ayrılmaz.

Adam 3 sene görev almış. 3 sene de de mutlu sona ulaşmışız.

Varını yoğunu takıma verdiğinden şüphemiz yok.

İnşallah gitmez.

Giderse bile takımdan elini çekmez diye tahmin ediyorum.Tabi yönetim tarafından bi sıkıntı çıkmazsa.Ayrıca hem Haldun Üstünel hem Abdürrahim Albayrak yöneticilik başarılarının yanına Galatasaraylılık yüreklerinide koyuyorlar.İki beraber yönetimde olabilse takımın yararına olur.

Geri
Üst Alt