Abdurrahim Albayrak

Yonetimde

• Kullanılan toplam oy
    70
  • Anket kapatılmış .
aylavyu hodzam. deyerlu bazbakanimuz allah oni başumuzdan eksik etmesun..
dilin kapkara be abdürrahim reis.

Gesendet von iPad Air mit Tapatalk

Gsyi bunun gibi bir dana yonetiyor ya daha ne diyem

Ne oldu la çiğ köfte, pasta falan yiyince düzelmedi mi takım? Futbolculara hadi aslanım hadim koçum diyince barca olacaz sanıyor. Biz geldik işler artık değişecek, arkadaşlık gelecek, oyuncular yalnız bırakılmış vs.. Eee ne oldu hala mı yalnızlar? Biz geldikmiş.. Sen kimsin ulan? Kendini futbolun tanrı parçacığı sanıyor. Koskaca Galatasaray maguruscunun birinin oyuncuğı oldu. Yazıklar olsun.

İlk iş taraftara sallayıp yıldız tilbe grubuna yalakalık yapmak naş naş ! Adam futbolculara yalakalık yapınca iyi olacaklar sanıyor yok yanlızlarmış yok şuymuş buymuş!

Bu adamda iş bitirecek büyük kararlar alacak beceri zeka yok. Sadece iyi niyetli o kadar. Ne bekliyonuzki koca futbol şubesi bu adama bırakılırsa böyle olur

Albayrak iyi niyetli ama adam bizim gibi; taraftar. Profesyonellik diye birsey yok Albayrakta.

Ali Dürüstle hayal kirikliga ugratti bizi

Gitse fark etmez ama onun yerine kim gelmeli, onu bilmemiz lazim.

Vizyon diye birsey yok kulüpte.

Bir tek iyi işi var sabriyi affederek günü kurtarmak
eboueyi affetselerdi daha iyi olurdu sabriden

Şimdi neresinde duracaksın hocanın? Arkasında mı önünde mi?

bu karaktersız oyunculara yag cekmek gereksız.ılk prandellı gıtmelı.3-5 futbolcuda kadro dışı bırakılmalı.semıh selçuk tarık burak ıle baslanabılır.

Gidip tv'de o lafları ediyorsan tazminatını verip yollayacaksın.GS'ı yönetenler neden her zaman mal ordusu olmak zorunda??!!?!

PDeli: Kesinlikle tazminatım yok.

Yalancı maguruscu seni. Aklı sıra Unal Aysal'ı milletin önüne atıp kulüpten kovuluşunun intikamını almaya çalıştı. Hepiniz hainsiniz ve Galatasaray hiçbirinizin umrunda değil.

Pirandellu tazminatım yok diyor başkanım ne iş ?

-Tapatalk-

Geri
Üst Alt