Abdurrahim Albayrak

Yonetimde

• Kullanılan toplam oy
    70
  • Anket kapatılmış .
Hani Lan Prandelli'nin inanılmaz şartları vardı. Şimdi açıkladı adam tazminatı bile yokmuş. Alayınız yalan dolan...

Prandelli tazminat konusunda yalan söylüyor ama sırf tazminatını vermemek için çok daha büyük kayıplar yaşadık.

Adamsanız sabaha kalmaz kovarsınız.

Yalanci herif, kovsana simdi neyi bekliyon daha > !

bitirdiniz lan galatasarayı

2-3 sene önce yayın yayın gezip aglıyordun hagiye sallıyordun

kovsana pdeli denen herifi,adam tazminatım yok diye bagırıyor

Dısarıdan sallamak ne kadar kolaymıs degil mi albayrak efendi hagi'ye hoca degil dedin saydın sövdün simdi aynı sey basına gelince kıvır babam kıvır

Maç boyunca bizi kanser eden prandelli'ye güvenip tazminat yok diyorsunuz var mı böyle bir şey tazminatım yok ne demek ya.. Ha Apo'ya da iki çift lafım var 7-8 M € bile olsa hemen kovun şu herifi yeter... Gidip dandik bir oyuncuya vereceksiniz nasılsa o parayı

bir haftada kac tane yalan söyledi bu adam

sayabilen var mı

Galatasaray'ın en antipatik sevilmeyen nefret edilen adamı olma yolunda hızlı adımlarla ilerliyorsun.

Sneijder'i oynatmama olayında da bunun parmağı olduğuna inanmaya başladım.

Bence Sneijder'i küstürüp devre arası satmak istiyorlar

Son bir hafta içinde yaşananlar sonucunda Galatasarayı zerre kadar sevmediğine emin oldum. Tek yaptıkları Galatasarayı kullanarak popülarite ve para kazanmak. Hala bu yalancı maguruscuya ''Çok iyi Galatasaraylı yhaa'' diyen varsa kekonun önde gideni bayrak taşıyanıdır.

Sneijder'i oynatmama olayında da bunun parmağı olduğuna inanmaya başladım.

Bence Sneijder'i küstürüp devre arası satmak istiyorlar

Tabi ki bunun işi. Satmayı planlıyorlardı ama ts maçında Sneijder tezahüratları gelince hemen geri vites yaptı. Taraftarlarla kötü olmayı totosu yemiyor. Telegolde de çıkıp masal anlattı. Bu taraftar Sneijderi yedirir mi ulan sana.

Telegolde Hikmet Karamanin perşembe günü takımın başına geçeceği söylenmişti. Bu Apo da yemin etmişti öyle bir şey yok diye. Şimdi gene hikmet isimleri dolaşıyor. Yani şimdi bu adamın canlı yayında ettiği yeminin bile yalan dolan olduğu ortaya çıkarsa artik ben o adam için üzülmeye başlarım.

10 lafından 9'u yalan 1'i şüpheli.

Attığı yalanlara da kendisi de inanacak artık. Neyin doğru neyin yanlış olduğunu ayıramayacak.

Prandelliden sonra Tugayı getir. Hikmet hocaya şans verme sakın ha. Babanızın çiftliği Galatasaray zaten. Sabri gibi bir rezilliği tekrar geri aldın takıma. Tugay'ı da takımın başına getir. Öyle başa böyle tarak olsun. Sizin gibi tipler yüzünden Futboldan soğudum.

Bu adama camianın umudu diye bakanlar vardı. Baykuş'un maşalığını yapıyor. Başka bişey değil.

Geri
Üst Alt