Abdurrahim Albayrak

Yonetimde

• Kullanılan toplam oy
    70
  • Anket kapatılmış .
Yahu bu adam sevilmez mi be samimi insandır abdurrahim abi renkli duygusal bir kişilik ve has galatasaraylıdır siyasi tarafını kullanıp yalama vb.yakıştırmalarda bulunmak insanların kendi cahilliğinden başka bişey değildir.

B4V4d4oCEAABwP6.jpg

Saçla başla uğraşacağına pantalonunun paçalarını kısalttırsın.

Metro görüşmesi yaptılar herhalde Topbaş ile. :D

Amkdaki habere göre umut g. yasin ve furkanın karabüke satıldığını açıklamış

açıkladığı için spkdan ceza gelecekmiş bi zahmet kendi cebinden öder artık

çok konuşuyor.tamam iyi bi galatasaraylı ama yönetici olmak için vasıfsız..

"Galatasaray'ın Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı antrenmandan önce basın mensuplarına açıklamada bulunan Albayrak, geniş bir kadroya sahip olduklarını belirterek, "Şu an iki kadroyla oynuyoruz. Ziraat Türkiye Kupası'nda ayrı, Spor Toto Süper Lig'de de ayrı bir kadroyla oynuyoruz. Futbolcuya ihtiyacımız yok. Bütün futbolcularımızdan çok memnunuz" dedi.

Türk Telekom Arena'ya gelen metro hattının faaliyete geçmesi yönündeki çalışmaların sürdüğünü anlatan Albayrak, "İstanbul Büyükşehir Belediyesi bu konuda büyük özen ve titizlikle çalışıyor. Cuma günü Ankara'da onunla ilgili Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nda bir girişimde bulunacağım. Taraftarlarımız en kısa sürede rahat bir şekilde stada ulaşmış olacaklar. En kısa zamanda metronun hizmete gireceğine inanıyorum" diye konuştu."

Devre arasında transfer yapmayacağız bakın görün.Bana göre bir forvet şart ama Burak'ın morali bozulmasın diye yapmazlar.Metro işi için de Ankara'ya gidiyormuş,güzel haber.

herzaman söylerim abdürrahim bey çok iyi bir galatasaraylı sıcak samimi bir insan ama ondan yönetici olarak faydalanmak yanlış
ondan çok güzel bir idari menajder olur sinan engin tarzı kulübede ve sürekli takımla olacak

Galatasaray'ın en büyük düşmanıdır. Galatasaray'a an itibariyle en büyük zararı veren adamdır. Taraftarların bile birbirine düşmesine sebep olmuştur son hareketleriyle. Bir an evvel Galatasaray'ı bu adamdan kurtarabilmek dileğiyle...

Galatasaray'ın en büyük düşmanıdır. Galatasaray'a an itibariyle en büyük zararı veren adamdır. Taraftarların bile birbirine düşmesine sebep olmuştur son hareketleriyle. Bir an evvel Galatasaray'ı bu adamdan kurtarabilmek dileğiyle...

Hahajahasgdgdtgd

Sent from my iPhone using Tapatalk

ne desem bilemedim yalaka mı desem işini görmeye çalışan köy tüccarı mı desem bilemedim.

Geri
Üst Alt