Abdurrahim Albayrak

Yonetimde

• Kullanılan toplam oy
    70
  • Anket kapatılmış .
Ünal Aysalin nadir iyi kararlardan birisi, bu herifi kovmakti.

Adamı sevmeyebilirsiniz, yöneticilik yapması içinize sinmiyor olabilir ama bu kadar da saçmalık fazla...

Kendisi çok iyi bir Galatasaraylıdır, şahsen de tanışmışlığım vardır, kısa sohbetimizde, aynen göründüğü gibi samimi bir insan izlenimi bıraktı bende...İmkanı olan bir on-onbeş kişinin daha onun kadar özverili davranmış olmasını isterdim, kulüp adına...

Adam nereden geldiğinin, ne olduğunun da gayet farkında birisi; ne zenginliğinin yedi nesilden geldiği iddiasındadır, ne de elit bir entelektüel olduğunu iddia eden vardır...Tek defosunun, yönetimde iken gereksiz gevezeliklerle, bazen yönetim dışına taşmaması gereken bilgi ve düşünceleri uluorta dillendirmesi olduğunu düşünüyorum...

Haa, çocuğun psikolojisinden filan bahsedilmiş; o anda Sneijder' la tanışmanın heyecanından başka şeylere takılmasına pek imkan da yok, yapılan hareketin kabul edilemez bir tarafı da...Psikiatr ya da psikolog olmasam da bu tür konulara fazlaca ilgili bir hekim olarak yapıyorum değerlendirmelerimi, onu da belirteyim...

Kaçırdığım bir şey mi var?!...Çirkinlik görmedim ben, vurulan savcının çocuğu olduğunu anlatmaya çalışmış, dil bilmiyor oluşu mu ayıp olan?...

Bu düşüncesiz o hareketleri yaparken çocuğun odaklandığı noktaya bak aynı zamanda bu düşüncesiz hareketlerin yanında türkçede mırıldanıyordur. Sneijder'e düzgün bir lisanla söylense durum başını okşayıp geçmekten fazlasını yapardı.

Bir işi yaparkende bir çuval inciri berbat etmeyin ulan çok birşey mi.

Tam da apodan beklenecek kalitede bir organizasyon. Tüyü de dikmis.

tam bir embesil!!!! kültür yuvası denilen camianın yöneticisine bak!!! yazıklar olsun!! aynı hareketi melo'nun yanındayken de yapıyor.

İyi adamsa iyi adam kötü adamsa kötü adam ben anlamam. Bu adam mümkünse sadece taraftar olarak kalsın ve kendi çapında ne yapıyorsa yapsın lakin şu kulüpten ırak allahına yakın olsun başka birşey istemiyorum :red:

Yaptığı harekette sadece cehalet ile açıklanamaz. Saçmalıktan başka birşey değil :38573:

Kendine yakışanı yapmış.

{taptap}

bu takım bu adamın sayesinde şampiyon olacaksa olmasın arkadaş hatta şerefiyle küme düşsün.birde sinan engin stayla 'tanırım iyi insandır' diyenler çıkmış pes...

hani tövbe çocuğun anasına tecavüz edilse nasıl anlatacaktı kim bilir!!! dil bilmiyorsa bir sürü orada tercüman var çeksin birini yanına anlatsın.

Adamı sevmeyebilirsiniz, yöneticilik yapması içinize sinmiyor olabilir ama bu kadar da saçmalık fazla...

Kendisi çok iyi bir Galatasaraylıdır, şahsen de tanışmışlığım vardır, kısa sohbetimizde, aynen göründüğü gibi samimi bir insan izlenimi bıraktı bende...İmkanı olan bir on-onbeş kişinin daha onun kadar özverili davranmış olmasını isterdim, kulüp adına...

Adam nereden geldiğinin, ne olduğunun da gayet farkında birisi; ne zenginliğinin yedi nesilden geldiği iddiasındadır, ne de elit bir entelektüel olduğunu iddia eden vardır...Tek defosunun, yönetimde iken gereksiz gevezeliklerle, bazen yönetim dışına taşmaması gereken bilgi ve düşünceleri uluorta dillendirmesi olduğunu düşünüyorum...

Haa, çocuğun psikolojisinden filan bahsedilmiş; o anda Sneijder' la tanışmanın heyecanından başka şeylere takılmasına pek imkan da yok, yapılan hareketin kabul edilemez bir tarafı da...Psikiatr ya da psikolog olmasam da bu tür konulara fazlaca ilgili bir hekim olarak yapıyorum değerlendirmelerimi, onu da belirteyim...

senin kafa uçmuş

bu takım bu adamın sayesinde şampiyon olacaksa olmasın arkadaş hatta şerefiyle küme düşsün.birde sinan engin stayla 'tanırım iyi insandır' diyenler çıkmış pes...

hani tövbe çocuğun anasına tecavüz edilse nasıl anlatacaktı kim bilir!!! dil bilmiyorsa bir sürü orada tercüman var çeksin birini yanına anlatsın.
Sözkonusu edilenin spontane gelişmiş bir olay olduğu göz ardı ediliyor, takım maça çıkmak üzere yanılmıyorsam...Sanki uzun uzun düşünmüş de bu şekilde tanıtmayı uygun görmüş gibi bir yaklaşım var ki çok aykırı bir tarif olmadığı düşüncemin arkasındayım...

Albayrak' ın cahil bir insan olduğuna vurgu yapmak buralarda pek bir moda olsa da belirtme ihtiyacı duyuyorum ki kimseyi muhteşem bir entelektüel yapmaz ''Maguruscu'' tarzı söylemler...

''Bağcıyı dövme'' ye devam edebilirsiniz, fazlasıyla sıkıldım bu saçmalıktan...

Geri
Üst Alt