Adamı sevmeyebilirsiniz, yöneticilik yapması içinize sinmiyor olabilir ama bu kadar da saçmalık fazla...
Kendisi çok iyi bir Galatasaraylıdır, şahsen de tanışmışlığım vardır, kısa sohbetimizde, aynen göründüğü gibi samimi bir insan izlenimi bıraktı bende...İmkanı olan bir on-onbeş kişinin daha onun kadar özverili davranmış olmasını isterdim, kulüp adına...
Adam nereden geldiğinin, ne olduğunun da gayet farkında birisi; ne zenginliğinin yedi nesilden geldiği iddiasındadır, ne de elit bir entelektüel olduğunu iddia eden vardır...Tek defosunun, yönetimde iken gereksiz gevezeliklerle, bazen yönetim dışına taşmaması gereken bilgi ve düşünceleri uluorta dillendirmesi olduğunu düşünüyorum...
Haa, çocuğun psikolojisinden filan bahsedilmiş; o anda Sneijder' la tanışmanın heyecanından başka şeylere takılmasına pek imkan da yok, yapılan hareketin kabul edilemez bir tarafı da...Psikiatr ya da psikolog olmasam da bu tür konulara fazlaca ilgili bir hekim olarak yapıyorum değerlendirmelerimi, onu da belirteyim...