Abdurrahim Albayrak

Yonetimde

• Kullanılan toplam oy
    70
  • Anket kapatılmış .
Bu olayın vahametinin farkında mısınız bilmiyorum ama Galatasaray camiası adına büyük bir skandaldır bence böyle bir şeyin yaşanmış olması. Galatasaray değerinden bir şey kaybetmeyecektir elbet fakat bu kişinin en yakın vakitte yöneticilikten uzaklaştırılması elzem hale gelmiştir.

apoyu hiç sevmem ama bu hareketi cahilliğinden yapmış kötü bir niyeti kesinlikle yok...sağlık sorunları nedeniyle bırakacağım demiş hadi bakalım inş.

Insallah yazin kavusmamak üzere bundan kurtulacagiz.

Öncelikle, öyle bir hareket yapmaya neden olanlar utansın .

Galatasaray camiası olarak , Üzülüyorum ve Utanıyorum.

Cahil kalmamak icin gerekli imkani da ortami da olan biri Albayrak. Kendi secimi yani cahillik.

Bu olayın vahametinin farkında mısınız bilmiyorum ama Galatasaray camiası adına büyük bir skandaldır bence böyle bir şeyin yaşanmış olması. Galatasaray değerinden bir şey kaybetmeyecektir elbet fakat bu kişinin en yakın vakitte yöneticilikten uzaklaştırılması elzem hale gelmiştir.

Son derece terbiyesizce bir yaklasim bile diyemiyorum, Albayrakta bazi Beyin fonksiyonlari noksan olduguna kesinlikle inanir oldum artik.
O gollerden sonraki hali beni zaten cileden cikartiyordu bu yamuk ve düsüncesiz hareket üzerine Binusu oldu.
Derhal GS ile iliskisi kesilmesi lazim bu adamin, Derhal!

Başlığa bile girmeyi midem kaldırmıyor.
Yazıklar olsun. Skandal.

rezalet çokmu zordu merti çağırıp başka dilde çocuğu tanıtmak sneijder'e bu basit ama önemli olayı bile beceremeyen adam yönetici olmamalı bu kulüpte

İngilizce de mi bilmiyor o kadarını anlatacak kadar.
Maymun kılıklı herif

Haldun Üstünel gibiler Kulüpte yok, bu herif senelerdir Kulübün parçasi oldu. Adalete bakin.......

Geri
Üst Alt