Aboubakar, Billong Şike İlişkisi Fransa Basınında Yer Aldı!

Bu şikeciler futboldan men edilmeli, bize de hak ettiğimiz şampiyonluk verilmelidir.

Yiyorsa arabistanda da şike yap da sonra gör ceza olarak kolunu mu ya da bacaklarını mı yoksa başka biyerini mi kesiyorlar. Şikeci pislik.

333.webp

Küfrederek izah etsem..

Dostlarım haklı olarak silmek zorunda kalacaktı..

Ne yapayım ben de böyle demek zorunda kalıyorum..

yeni gelen yönetimin ilk işi bu olmalı. cok ciddi şeyler cıkar bunun üstünden. ben bizim bu yönetimin başvuru bile yaptığını düşünmüyorum.
Basinda UEFA ya belge gönderildi diye haberler çıktı. Gerçi klup tarafından resmi bir açıklama yapılmadı. Bencede üzerine gidilmeli

Hatay bjk macindan önce abou billonga iyilik yap milli takima aldirayim seni diyor
Ilk yari 5-0 billong birsürü hata yapiyor, oyundan cikarilip paldir küldür ülkeden gönderiliyor ve bir kac hafta önce ilk kez milli takimina cagiriliyor
Bu Billong ilk yarı şikebahçe maçında da maçı satmıştı

Ya gözünüzü seveyim Danimarka'da mı yaşıyorsunuz Kanada'da mı ? hiçbir şey çıkmayacağı gibi olayın da üstü örtülecek hemen olayların unutulması için başka bir gündem bulunur bunun adı yabancı sınırı olur, harcama limiti olur bilemedin bankalar birliği anlaşması olur. Şampiyonluğu gasp edilen bir Galatasaraylılar bile unutur gideriz bu olayları

Ya gözünüzü seveyim Danimarka'da mı yaşıyorsunuz Kanada'da mı ? hiçbir şey çıkmayacağı gibi olayın da üstü örtülecek hemen olayların unutulması için başka bir gündem bulunur bunun adı yabancı sınırı olur, harcama limiti olur bilemedin bankalar birliği anlaşması olur. Şampiyonluğu gasp edilen bir Galatasaraylılar bile unutur gideriz bu olayları
Atladiginiz bir nokta var
Bizim ülkede gündem degisebilir ama uefa acimaz

Hangi ülkede yaşadıgınızın farkındamısınız arkadaşlar ne cezası aboubakar evt aradım diye itiraf etse gene bi bok olmaz kac gündür peker videolarını görmüyonuzmu herhangi boktan bi avrupa ülkesinde olsa yer yerinden oynardı bizde her şey yolunda devam ediyo.bu ülkede adalet filan aramayın rezil bi ortadogu ülkesiyiz hak ettigimiz gibide yönetiliyoz her konuda

UEFA incelemeye alırsa üstü öyle örtülmez

Adaylardan kimi destekleyeceğime karar veremedim. Bu işin üstüne gidecek bir aday varsa benim adayım o olur. Önceliğim kulübe gerçek anlamda sahip çıkacak bir yönetim.

Şligi kura çekiminden bir gün evvel uefa bjkyi dehleyip bizi alsa çok tatlı olur

Hatayspor, Billong'un ardından bir diğer stoper Yusuf Abdioğlu'yu da takımdan yolladı.

Beşiktaş maçında 45 dakika Billong, 45 dakika Yusuf oynamıştı.

Yusuf'un Beşiktaş maçında kaleciye geri pası kısa düşmüş,Cyle Larin kaleciyle karşı karşıya pozisyonda topu ağlara göndermişti.

Geri
Üst Alt