AC Milan Takip Başlığı

Piatek 35 milyon euroya alınmış, herif 6 ayda katladı değerini.

Avrupa'da yapılan transferlere bakıyorum da bence en iyi hamleyi Milan yaptı.(Frankie De Jong sene sonu geleceği için saymıyorum)

Göbekli 32 yaşındaki Higuain'i yollayıp, 9 yaş küçük, potansiyeli yüksek ve form olarak çok daha iyi olan Piatek'i aldı.

Milan'ın belki de son 5-6 yılda yaptığı en iyi hamle oldu bu. Bu sene ŞL vizesi alırlarsa bakalım nasıl hamleler gelecek.. Gattuso'da beklentileri aşmış durumda. İlk 4 gelirse onla devam ederler.

Bilmiyorum böyle bir ödül var mı ama.. Yılın en iyi çıkış yapanı ödülünün tartışmasız sahibi; Piatek.

23 yaşına kadar Polonya'nın orta sınıf takımlarında oynayıp, bir anda bu kadar patlaması inanılmaz. Lewandowski'de 22 yaşında çıktı Polonya'dan ama yine de daha çok biliniyordu. Piatek'te bu durum yoktu.

Umarım tek sezonluk çıkış değildir bu.

Kimler Milanlı görelim ;)

Galatasaray ın yeri bende ayrı tabi.

Her ligde tuttuğum bir takım var.

İngiltere - Chelsea

İtalya - Milan

Almanya - B. Dortmund

İspanya - R. Madrid

Fransa - O. Marsilya

Cocukken milan formam vardi. Takim cacik olunca dogal olarak pek takip edilmiyor.

Kessie - Bakayoko - Paqueta orta sahasi top class oldu heaa

Piatek puzzlein eksik parcasiymis. Suso eski formunda degil. Calhanoglu'nu paketleyip dogru duzgun bir kanat aldiklari zaman tamamdir

Milan yavas yavas yeniden CL takimi oluyor. Bunu da Pirlo gibi bir malla degil Gattuso gibi bir adamla yapmalari dikkat cekici

Ee, kimin ogrencisi

fatih-terim-gattuso-yla-bir-araya-geldi-1520260909.jpg

Hakan Mılan gibi bir takimda ne kadar eski gunlerinde olmasa bile, nasil oynar yaw hadi onu gectim nasil sol acik oynar.

Bu les Roma sezonunun tek parlak noktasi Zaniolo

Nainggolan'i tam zamaninda satmislar gibi gorunmekte

Radja'nin bir sonraki duragi GS olmali

Oldum olasi ne Milani ne Unitedi ne de Bayerni sevmem. Yalan yok 2005'e kadar da Barcayi sevmezdim. Messi birakirsa yine sevmem gibi ?
Italyada ilk takimim Batistutaspor

Geri
Üst Alt