Ace Combat 7: Skies Unknown

Emir Sato

GSC'nin Whiskey Uzmanı
Ulubatlı Souness

kendi konusu yokmuş açtık mecburen
bandai namco çıkışlı bu harika oyunu ve top gun başta olmak üzere tüm dlcleri şiddetle öneriyorum

mfs dahil oynadığım en ii uçuş oyunu olduğunu belirtmek isterim

kendi konusu yokmuş açtık mecburen
bandai namco çıkışlı bu harika oyunu ve top gun başta olmak üzere tüm dlcleri şiddetle öneriyorum

mfs dahil oynadığım en ii uçuş oyunu olduğunu belirtmek isterim

Arcade uçak savaş oyunu pek fazla yok zaten. Bir zamanlar Ubisoft HAWX ile bir şey denedi ama pek tutmadı. Ace Combat serisi bu alanda tekel gibi bir şey, eğlenceli de bir seri.

MSFS bambaşka bir evren. Tam bir simülasyon ortamı sunuyor ki zaten ayrı kulvarlar. Ace Combat oldukça arcade basit bir oynanışa sahip, Ace Combat'ı sevdiyseniz Project Wingman'i de oynamanızı tavsiye ederim. Genel olarak benzer yapıdalar ama PW'de hissiyat biraz daha akıcı.

Eğer MSFS gibi birebir uçak simülasyonlarını seviyorsanız, gerçekçilik arıyorsanız; DCS World. DCS ciddi anlamda zorlayıcı ama öğrendikten sonra da bağımlılık yapan hatta bol bol MSFS gibi para harcattıracak bağımlılıklar ortaya çıkartan bir yapım. Simülasyon setup yaptıysanız Falcon BMS'ye de bakabilirsiniz.

(...) Ace Combat'ı sevdiyseniz Project Wingman'i de oynamanızı tavsiye ederim. Genel olarak benzer yapıdalar ama PW'de hissiyat biraz daha akıcı.

sen ii diosan iidir m8 deneyeyim onu da

Eğer MSFS gibi birebir uçak simülasyonlarını seviyorsanız, gerçekçilik arıyorsanız; DCS World. DCS ciddi anlamda zorlayıcı ama öğrendikten sonra da bağımlılık yapan hatta bol bol MSFS gibi para harcattıracak bağımlılıklar ortaya çıkartan bir yapım. Simülasyon setup yaptıysanız Falcon BMS'ye de bakabilirsiniz.

mfs yıllar önce oynuyordum ama top gun dlcyi kaldırmışlar galiba o yüzden tekrar girişmedim, şimdilik ace combat çok zevkli geldi

Buna var ya buna bu atılır :D
Vay Yüz Sürprizler Muz çizgi Film | png görüntüleri PNG bedava indir -  Pikbest

Geri
Üst Alt