Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kendi konusu yokmuş açtık mecburen
bandai namco çıkışlı bu harika oyunu ve top gun başta olmak üzere tüm dlcleri şiddetle öneriyorum
mfs dahil oynadığım en ii uçuş oyunu olduğunu belirtmek isterim
(...) Ace Combat'ı sevdiyseniz Project Wingman'i de oynamanızı tavsiye ederim. Genel olarak benzer yapıdalar ama PW'de hissiyat biraz daha akıcı.
Eğer MSFS gibi birebir uçak simülasyonlarını seviyorsanız, gerçekçilik arıyorsanız; DCS World. DCS ciddi anlamda zorlayıcı ama öğrendikten sonra da bağımlılık yapan hatta bol bol MSFS gibi para harcattıracak bağımlılıklar ortaya çıkartan bir yapım. Simülasyon setup yaptıysanız Falcon BMS'ye de bakabilirsiniz.
Umarım hoşunuza gider, şimdiden iyi eğlenceler.sen ii diosan iidir m8 deneyeyim onu da
mfs yıllar önce oynuyordum ama top gun dlcyi kaldırmışlar galiba o yüzden tekrar girişmedim, şimdilik ace combat çok zevkli geldi

sen ii diosan iidir m8 deneyeyim onu da
mfs yıllar önce oynuyordum ama top gun dlcyi kaldırmışlar galiba o yüzden tekrar girişmedim, şimdilik ace combat çok zevkli geldi
ne güzel hayatınız var be
Borçtan harçtan kafa kalmadı maalesef, keşke ne güzel hayatımız olsa be Feramuz...ne güzel hayatınız var be
30 bin verBorçtan harçtan kafa kalmadı maalesef, keşke ne güzel hayatımız olsa be Feramuz...
@Murat Durmaz30 bin ver
2 haftaya 300 bin olarak al