ACF Fiorentina Maçı İlk 11'imiz

Şu numara sırası fetişinden ne zaman vazgeçecekler bakalım.

Akbaba + Sergio çok geçirgen bir orta saha. Bakalım nasıl olacak.

zorunlu oldugundan anlayisla karsiliyorum ; berkan - sergio merkezi - normal sartlar da soru isareti...geri kalan yerleri begendim.

mac basliginda vurguladigim gibi, cok iyi bir versus karsisinda lig oncesi kendimizi iyice test etme firsatimiz olacak.

fiore tarafi adina kendileri ozelinde kampin ilk ve en ciddi rakibi oldugumuzdan bayagi ciddi bir mac olacagini bekliyorum. bizden sonra betisle oynayacaklar sonra lige giris yapacaklar.

2.yari lyund'u hangi surecte oyuna alacak okan hoca, tarafim adina merak edilesi - yedekler ozelinde gencler haric.

basarilar takimimiza...

Akbaba + Sergio çok geçirgen bir orta saha. Bakalım nasıl olacak.
Vallaha akbaba hazırlık maçlarında baya baya top çalma işi, araya inceden top bırakma işinide yapıyordu. Bu sene. Değişik bir havası var. Zaten ceza sahasında gol koklamasi hep vardı. İnşallah bozmaz

Berkan ve akbaba yerine cok iyi adamlar lazim

zorunlu oldugundan anlayisla karsiliyorum ; berkan - sergio merkezi - normal sartlar da soru isareti...geri kalan yerleri begendim.

mac basliginda vurguladigim gibi, cok iyi bir versus karsisinda lig oncesi kendimizi iyice test etme firsatimiz olacak.

fiore tarafi adina kendileri ozelinde kampin ilk ve en ciddi rakibi oldugumuzdan bayagi ciddi bir mac olacagini bekliyorum. bizden sonra betisle oynayacaklar sonra lige giris yapacaklar.

2.yari lyund'u hangi surecte oyuna alacak okan hoca, tarafim adina merak edilesi - yedekler ozelinde gencler haric.

basarilar takimimiza...
lyu formayı kapmalı , ben abdulu beğenmedim acikcasi

Berkan ve Akbaba harici ideal 11’imiz.

Transferleri bekliyoruz bakalım bunların yerine.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt