# Achille Emana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Achille Emana Galatasaray'da mı?

-----Emana----Cana-----

----------Elano---------

Bir de sol bek + stoper alacaksın, Sabri geçen seneki formunda dönecek ve takımın da sakatlık yaşamayacaksın tamamdır bence.

.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-Cana-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

.-.-.-.-.-.-Elano-.-.-.-.-.-.-Emana-.-.-.-.

Bence böyle olucak... Tabi EMANA geldiyse.

Cevap: # Achille Emana

Katılıyorum bir kısmına. Cana nın yanında oynarsa iyi olur. Oyun kurucu olarak oynarsa pek iyi olmaz.

Şut çekmeye gelirsekte, takımda şut girişimde bulunan bir tek Sabri varken, Emanın şut çekmesi kimseye koymaz herhalde. En son ne zaman uzaktan şut çekerek gol attığımızı hatırlamıyorum! Şut çeken oyuncu eksikliğimiz var bence, iyi olur Emana ama dediğin gibi oyun kurucu olarak değil daha arkada oynayarak bunu yaparsa.

Cana-defansif ortasaha

Emana-iki yönlü orta saha

Elano-ofansif orta saha...

Toulouse'da çift yönlü oynuyordu fakar ayrıldıktan sonra 10 numara oynamaya başladı! Diyorim ki eğer oyun kurucu olarak aldılarsa çok büyük hata. İki yönlüyse yine işimizi görür çünkü orada oynamışlığı var. Gereksiz çalım yapmasın, paslarını zamanında versin ve nerede şut çekecğini bilsin yeter.

Lig TV hala "pürüz var" diye veriyor haberlerinde.

Cevap: # Achille Emana

Toulouse'da çift yönlü oynuyordu fakar ayrıldıktan sonra 10 numara oynamaya başladı! Diyorim ki eğer oyun kurucu olarak aldılarsa çok büyük hata. İki yönlüyse yine işimizi görür çünkü orada oynamışlığı var. Gereksiz çalım yapmasın, paslarını zamanında versin ve nerede şut çekecğini bilsin yeter.

Elano ve Arda varken playmaker olarak oynamaz Emana.

Lig TV hala "pürüz var" diye veriyor haberlerinde.

Ligtv'ye hala nasıl inanırsın.? Hatırlarsan 1.5 ay önce Kuranyi G.Saray'da diye haber vermişlerdi.. Fakat Kuranyi Geçen sene sezon bitmeden Moskovaya imza atmıştı.

LigTV sallıyor.Onlara göre Kallström yada Arevalo'dan biri kesin bizdeydi.

haberi Anadolu Aajansı vermedimi.. hala nie şüphe var anlamadım :)

oyun kurucu mu acaba diye düşünen arkadaşlara sesleniyorum, sizin galatasarayın oynamak istediği sistemden haberiniz yok herhalde, rijkaardın sisteminde oyun kurucu diye birşey yok, total futbolu yerleştirmeye çalışıyor adam, neyi tartışıyorsunuz daha, pes doğrusu, eline klavyeyi alan hesap sormaya çalışıyor, ali sami yenin yerini bilmeyen insanlar var bu forumda buna şimdi emin oldum.

oyun kurucu mu acaba diye düşünen arkadaşlara sesleniyorum, sizin galatasarayın oynamak istediği sistemden haberiniz yok herhalde, rijkaardın sisteminde oyun kurucu diye birşey yok, total futbolu yerleştirmeye çalışıyor adam, neyi tartışıyorsunuz daha, pes doğrusu, eline klavyeyi alan hesap sormaya çalışıyor, ali sami yenin yerini bilmeyen insanlar var bu forumda buna şimdi emin oldum.

Adam Mourinho beyler.

sen geç dalganı işiniz gücünüz bu zaten, sallamak

Emana transferi hala resmi olarak açıklanmadı mı yav?

Flaş flaş flaş Adnan Sezgin Genoa'dan Bocchetti'yi alıp istifa etti:DErtesi gün bütün gazetelerde başlık şu şekilde;

Adnan Sezgin, Bocchetti gitti:D:D:D

rikkaardın oyun planını anlattırma bana renktaş topu ayağında tutan, sürekli pas yapan, rakibe topu göstermeyen bir sistem düşünüyor. hiçbir futbolcunun oyunu kendi başına ve durağan bir şekilde değilde oldukça hızlı ve takım halinde oynamasını istiyor...

Sistem adamıyım diyorsun...

rikkaardın oyun planını anlattırma bana renktaş topu ayağında tutan, sürekli pas yapan, rakibe topu göstermeyen bir sistem düşünüyor. hiçbir futbolcunun oyunu kendi başına ve durağan bir şekilde değilde oldukça hızlı ve takım halinde oynamasını istiyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt