Attila Altun
Parçalı Üye
- 16 Haziran 2010
- 4.895
- 5
- 1.148
Cevap: # Achille Emana
Gelirse cok utanirsin Kadir.
Emana'ya mı kaldık?![]()
Gelirse cok utanirsin Kadir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emana'ya mı kaldık?![]()
14 gol 0 asist diyorsunuz. Nasıl bir orta saha oyuncusu bu? Adamın asisti yok. Forvet tanımına uyuyor bu istatistik.
3 asisti var..
14 gol atmis daha ne iste.. Bizim bu sene hangi forvet oyuncumuz 14 gol atti? Bizim takimin butun sezon attiginin yarisi kadar gol atmis.
Asisti yok, sadece 14 golü var. 3 kez oyuna sonradan dahil olmuş.
Bide İspanya 2.ligi dimi bu istatistik?Geçiniz..Yıllardır artık bu adamın ismini duymaktan bıktım.Bi aralar gözdeydi yaşıda geçmemişti 4-5 sene önce ,ama şimdi yaşıda belli bi yere geldi bildiğim kadarıylada 2.lig de oynuyor 1 kaç senedir.Gerek yok.
Bide İspanya 2.ligi dimi bu istatistik?Geçiniz..Yıllardır artık bu adamın ismini duymaktan bıktım.Bi aralar gözdeydi yaşıda geçmemişti 4-5 sene önce ,ama şimdi yaşıda belli bi yere geldi bildiğim kadarıylada 2.lig de oynuyor 1 kaç senedir.Gerek yok.
@Atilla Altun.
Feneri mundar edemezler fakat yenebilirler orası ayrı.Fener bizim ligde de oyun oynamadı,adam gibi takım olsa feneri rahat yenerdi.Fakat benim orda vurguladığım şey istatistiktir.Guiza bile İspanya 1.ligte 27 gol civarı atmıştı yanlış hatırlamıyosam.İspanya Liginde kolay gol atıldığını,takımların doğru dürüst defans yapmadığını biliyoruz.2.Ligi pek takip etmiyorum fakat orda durumun daha berbat olduğunu düşünüyorum.Ayrıca Kalsström gibi bi adam varken Emananın alınmasını gereksiz buluyorum ne var bunda?Kalsström olmazsa yerine aynı kalitede alınacak oyuncuda bulunabilir.Mesajımda komik olan birşeyde göremedim.
En son izlediğimde tek santrafor oynuyordu, temposunu yitirmiş ama kaleyi görünce affetmiyor yine.
Bonservissiz ya da cok cuzi bir bonservis(en fazla 2.5m euro) ve maaşa gelecekse 2.-3. secenek olarak dusunulebilir.
5 ten assagi satmaz Betis'in baskani..
gecen sene 8'den asagi inmedi. Radyospor'da canli dinledim.
kagıt uzerinde 82 dogumlu ama gercek yaşını Allah bilir. Bu yaştan sonra 5m euro veririsen bonservisi elinde patlar, 2-3 sene sonra kimseye satamazsın, kendisine vericen 2m euro. O zaman kalsın koy Emana.
Emana gelmesin mumkunse ben biktim zaten yok Bradley ,Baptista ,Emana.Bu oyuncularin sinif atlatacagi falan yok ,dun de yazdim Arsenal'de yedek kalan Diaby'i alabiliyorsan al veya o tarz bir adama bas parayi al en azindan bilirsin ki bu adam her turlu bizi goturur maclarda.