# Achille Emana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Achille Emana

Emananın gelmesini senelerdir çok istiyorum,bizim lig için biçilmiş kaftan

14 gol 0 asist diyorsunuz. Nasıl bir orta saha oyuncusu bu? Adamın asisti yok. Forvet tanımına uyuyor bu istatistik.

Bide İspanya 2.ligi dimi bu istatistik?Geçiniz..Yıllardır artık bu adamın ismini duymaktan bıktım.Bi aralar gözdeydi yaşıda geçmemişti 4-5 sene önce ,ama şimdi yaşıda belli bi yere geldi bildiğim kadarıylada 2.lig de oynuyor 1 kaç senedir.Gerek yok.

Bide İspanya 2.ligi dimi bu istatistik?Geçiniz..Yıllardır artık bu adamın ismini duymaktan bıktım.Bi aralar gözdeydi yaşıda geçmemişti 4-5 sene önce ,ama şimdi yaşıda belli bi yere geldi bildiğim kadarıylada 2.lig de oynuyor 1 kaç senedir.Gerek yok.

Komik..

Bu senenin sampiyonu Fener'i koy o lige, maymuna cevirirler..

28 yaşında

@Atilla Altun.

Feneri mundar edemezler fakat yenebilirler orası ayrı.Fener bizim ligde de oyun oynamadı,adam gibi takım olsa feneri rahat yenerdi.Fakat benim orda vurguladığım şey istatistiktir.Guiza bile İspanya 1.ligte 27 gol civarı atmıştı yanlış hatırlamıyosam.İspanya Liginde kolay gol atıldığını,takımların doğru dürüst defans yapmadığını biliyoruz.2.Ligi pek takip etmiyorum fakat orda durumun daha berbat olduğunu düşünüyorum.Ayrıca Kalsström gibi bi adam varken Emananın alınmasını gereksiz buluyorum ne var bunda?Kalsström olmazsa yerine aynı kalitede alınacak oyuncuda bulunabilir.Mesajımda komik olan birşeyde göremedim.

Lokal başarı için Emana isminin gündemde olması şaşırtıcı olmaz ama işi uluslararsı başarıya getirirseniz yetersiz kalacaktır.

@Atilla Altun.

Feneri mundar edemezler fakat yenebilirler orası ayrı.Fener bizim ligde de oyun oynamadı,adam gibi takım olsa feneri rahat yenerdi.Fakat benim orda vurguladığım şey istatistiktir.Guiza bile İspanya 1.ligte 27 gol civarı atmıştı yanlış hatırlamıyosam.İspanya Liginde kolay gol atıldığını,takımların doğru dürüst defans yapmadığını biliyoruz.2.Ligi pek takip etmiyorum fakat orda durumun daha berbat olduğunu düşünüyorum.Ayrıca Kalsström gibi bi adam varken Emananın alınmasını gereksiz buluyorum ne var bunda?Kalsström olmazsa yerine aynı kalitede alınacak oyuncuda bulunabilir.Mesajımda komik olan birşeyde göremedim.

ne alaka yaw.güiza baska orta saha emana baska.ayrica emananin istatiklerine bak bakalim fransadan beri nasilmis.emana harika oyuncudur keske gelse

En son izlediğimde tek santrafor oynuyordu, temposunu yitirmiş ama kaleyi görünce affetmiyor yine.

En son izlediğimde tek santrafor oynuyordu, temposunu yitirmiş ama kaleyi görünce affetmiyor yine.

Adam zorla oynuyor birde. fazla kasmiyor bile kendini.. Gecen sene Betisten ayrilmak icin cok ugrasti ama paragoz baskanlari 8 milyon diye tutturdu. Bize gelse taraftarin ve Arena'ninda gaziyla yirtar daglari enginlere sigmaz tasar..

Bonservissiz ya da cok cuzi bir bonservis(en fazla 2.5m euro) ve maaşa gelecekse 2.-3. secenek olarak dusunulebilir.

5 ten assagi satmaz Betis'in baskani..

gecen sene 8'den asagi inmedi. Radyospor'da canli dinledim.

kagıt uzerinde 82 dogumlu ama gercek yaşını Allah bilir. Bu yaştan sonra 5m euro veririsen bonservisi elinde patlar, 2-3 sene sonra kimseye satamazsın, kendisine vericen 2m euro. O zaman kalsın koy Emana.

kagıt uzerinde 82 dogumlu ama gercek yaşını Allah bilir. Bu yaştan sonra 5m euro veririsen bonservisi elinde patlar, 2-3 sene sonra kimseye satamazsın, kendisine vericen 2m euro. O zaman kalsın koy Emana.

3'u 5'i dusunecek durumda oldugumuzu sanmiyorum.. Heleki 33 yasinda Drogba icin 3-4 senede 25 milyon euro gibi bir harcama bile gozden cikarilmisken. Su an bize takima direk katki saglayabilecek futbolcular lazim. 3 sene sonra aldigimiz paraya yada daha fazlasina satabilecegimiz futbolcular degil..

Gerek yok bence Culio bile ondan çok daha iyidir. Hem 2.lig topçucu bizim gibi hedefleri olan takıma yaramaz. Kayseri, Antep, Bursa gibi kalburüstü anadolu takımlarına gidebilir.

Emana gelmesin mumkunse ben biktim zaten yok Bradley ,Baptista ,Emana.Bu oyuncularin sinif atlatacagi falan yok ,dun de yazdim Arsenal'de yedek kalan Diaby'i alabiliyorsan al veya o tarz bir adama bas parayi al en azindan bilirsin ki bu adam her turlu bizi goturur maclarda.

Diaby'mi yapma renkdas bu oyuncuyu alma ihtimali koca bir SIFIR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt