GSC Haber Acıbadem Sağlık Raporu | Victor Osimhen

konyada bile oynayamayacak oyuncuyu ne akla hizmet frankfurt maçına yetiştirmeye çalıştık anlamadım bakkal mı burası

Bugünkü antrenmanda da yok muhtemelen Konyaspor maçınıda bay geçecek.

Konya macinda olmayacak buyuk ihtimalle, ondan sonraki maca yetisir bence.

Bu ruandali iti harniden dayak manyagi yapmak gerekiyor.

afrıka kupasına kadar milli maclara göndermemek lazım,elimize güclü koz geçti

Bir tane soysuz vardı.
Güya millî takım kampından erken ayrılmak için numara yapıyor diye iftira atmıştı

Dün akşam halı sahada maç yaparken osimhenle aynı sakatlığı yaşadım bilek gitti. İlk başta sicaklamaya yuruyebiliyorken şimdi sekmeden yuruyemuyorum. Adamla şu dünyada bir ortak noktam olduğu için acayip sevincliyim.

Dün akşam halı sahada maç yaparken osimhenle aynı sakatlığı yaşadım bilek gitti. İlk başta sicaklamaya yuruyebiliyorken şimdi sekmeden yuruyemuyorum. Adamla şu dünyada bir ortak noktam olduğu için acayip sevincliyim.

osimhenden önce dönersin

Sakatlığın zaten normal süresi 4-6 hafta arasıymış. Çakma gazetecilerin gazına gelip yok iğne yok başka tarak kürek haberlerine inanmamak gerek

Liverpool maçına yedek jk maçına 11 başlar

Hay Nijeryasına Afrika kupasına kerkineyim yahu!! 75 milyon avroluk oyuncusun yahu dikkat et biraz kendine, gereksiz zorlama işte ayıptır ya. Bir kulüp senin için 75 milyon avro bonservis vermiş, bunu düşünerek hareket etmen gerekiyor. Afrika'nın saçma sapan yerlerindeki saçma sapan sahalarda, saçma sapan oyuncularla oynarken biraz daha itidalli ol lütfen. Frankfurt maçında olsan belki Okan'a rağmen bambaşka şeyler konuşuyor olacaktık. Sen takımın yüzde ellisisin be adam, çok zor durumda bıraktın bizi.

Geri
Üst Alt