- 5 Eylül 2014
- 85.618
- 71.698
- 4.513
Takdiri ilahi diyemiyor musunKudursun ifbliler. Geçen sevinç naraları atıyorlardı.
Kendi topçuları 1 ay yok bizimkisi haftaya dönüyor. İş dönüp dolaşıp yine kendilerine girdi.
Şükretmiyor musun?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takdiri ilahi diyemiyor musunKudursun ifbliler. Geçen sevinç naraları atıyorlardı.
Kendi topçuları 1 ay yok bizimkisi haftaya dönüyor. İş dönüp dolaşıp yine kendilerine girdi.
Nüksetme durumu nedir hocam?Bu sakatlığı ben 2-3 defa yaşamıştım top oynarken eskiden. 4 haftada düzelmişti bende, tabi ben profesyonel sporcu değildim. Osimhen'de iyileşme süreci daha hızlı olacaktır diye tahmin ediyorum ve umuyorum.
şükürTakdiri ilahi diyemiyor musun
Şükretmiyor musun?
Her şeyi ChatGPT'ye sormamak lazım.
Bende genelde kötü sahadan dolayı olmuştu bu sakatlık. Malum amatör kümelerde sahalar aşırı kötüydü bazen.Nüksetme durumu nedir hocam?
Osimhen çok hareketli bir oyuncu? Sizde tekrar nüksetmiş miydi?
Bir şükür zinciri başlat da biz de nasiplenelim rengim.Takdiri ilahi diyemiyor musun
Şükretmiyor musun?
Haberin kaynağını da paylaşabilir misin.
Yırtık yok. Hangi Aİ se onun beynine sokim. 5 hafta demiş yok ayağı koptu de
Ulan internetteki bütün sağlık aramalarının sonucu kansere çıkarken nasıl sorun yok demiş yav ai'ye bak![]()
ChatGPT yüzünden ölüm döşeğinde | NTV Haber
Doktora görünmek yerine ChatGPT'nin "Sorun yok" tavsiyesine uyan adamın ölmek üzere olduğu ortaya çıktı.www.ntv.com.tr