Acıdığım İçin Birlikteyim

illa ki ben yüzüne karşı ayrılalım diyemem diyorsan, yapacağın tek şey aldatmak.. anında derdin biter, hem sen de istediğin şeyi yapmış olursun :)

kızı kandırma dürüst ol..

acıma yetime

kazık sokar dötüne sözünü hatırla

en iyi sen tanıyorsun en doğru kararı da sen verebilirsin.

Telles gelddimi la

Edit yanlis konuya yazmisim

Benzer şeyleri yaşadık hepimiz zamana bırak eninde sonunda ayrılacaksınız zaten . Ama ne kadar uzatırsan süreci her ayrılmayı düşündüğünde onun o halleri , duygusal anlarınız aklına gelecek ve daha zor olacak her şey ve zaman geçtikçe bu anılar artacak arttıkça daha da zor olacak her şey. Şu anda zor geliyor dediğin her şey misal 2 sene sonra sevgin daha azalsa bile daha zor olacak. Sen zaten onu düşündüğün için değil en başta onu o halde bırakacak olmanın verdiği pişmanlığı hissetmiyim diye ayrılmıyorsun ama onla olmaya devam ettiğin her bir gün bu pişmanlığı hissetmektense bir kere bu pişmanlığı tam çekip ayrılmaktır esas olan .

niye salliyorsunuz renkdasa, sorununu yazmis, ya akil verin ya da yazmayin, insanlik ölmüs

sakın o sana acıyor olmasın :D malum bu sana alemde herkes brad pitt :D

Son zamanlarda ne hale geldi forum. Şaşırıyorum bazen. Önce milletin kuşları çıktı. Şimdi de karı-kız muhabbeti.. Ne oldu anlamıyorum..

Sanırım, bize nazar değdi..

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Ulan kaliteden vsden bahseden heriflere bak. Ne kasinti ortam ya. Begenmeyen gitsin bos yapip aglamasin.

Neyse karsim herkee kendi hayatini yasar bosuna kimseye acimanin luzumu yok. Hicbirseyden de bas sorumlu degilsin. Insan ne yaparsa kendisine yapar bir yastan sonra. Cesaretini bul gerekeni yap.

^amaalive^

Evet renkdashlar. Çok zor durumdayım. Yaklaşık 1 yıldır beraber olduğum kızdan ayrılmak istiyorum aylardır ama yapamıyorum. Kız arkadaşım çok zor durumda , bir çok ameliyat geçirdi. Ailesiyle problemler yaşadı ve hayattaki herşeyinin ben olduğumu söylüyor sürekli. Her zaman gelecekle ilgili hayaller kuruyor , birlikte olacağız , evleneceğiz, mutlu olacağız gibi. Çok üzülüyorum ve ne yapmam gerektiğine karar veremiyorum. Artık onu sevmediğimi biliyorum (nerdeyse 3-4 aydır) ama ayrılamıyorum , yüreğim sızlıyor.

Bana bir yol gösterin lütfen saygıdeğer forum üyeleri

gecenin 01:30'unda yazdığın şeye bak...Allah akıl fikir versin

Son zamanlarda ne hale geldi forum. Şaşırıyorum bazen. Önce milletin kuşları çıktı. Şimdi de karı-kız muhabbeti.. Ne oldu anlamıyorum..

Sanırım, bize nazar değdi..

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

nazarlik.jpg

Foruma yan gözle bakan kuşların gözü çıksın.

yahu dün benim açtığım konunun içine ettiniz bugünde bu arkadaşın.

kardeşim off topic bölümü isteyen istediği konuyu açar.

ilgilenmiyosan kaybol git ne burda laf artistliği yapıyosunuz

Geri
Üst Alt