Çağlar Can
Parçalı Üye
- 12 Ocak 2011
- 2.791
- 151
- 313
illa ki ben yüzüne karşı ayrılalım diyemem diyorsan, yapacağın tek şey aldatmak.. anında derdin biter, hem sen de istediğin şeyi yapmış olursun 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kızı kandırma dürüst ol..
acıma yetime
kazık sokar dötüne sözünü hatırla
Al sana çözüm o zaman.
Kız belkide senden ayrılmak istiyor ve sana acıdığı için başkasını sevdiği halde seninle birlikte.
Ne yapmasını isterdin?
Cevap soruda saklı. Sonra git aynısını yap.
The end
Son zamanlarda ne hale geldi forum. Şaşırıyorum bazen. Önce milletin kuşları çıktı. Şimdi de karı-kız muhabbeti.. Ne oldu anlamıyorum..
Sanırım, bize nazar değdi..
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Evet renkdashlar. Çok zor durumdayım. Yaklaşık 1 yıldır beraber olduğum kızdan ayrılmak istiyorum aylardır ama yapamıyorum. Kız arkadaşım çok zor durumda , bir çok ameliyat geçirdi. Ailesiyle problemler yaşadı ve hayattaki herşeyinin ben olduğumu söylüyor sürekli. Her zaman gelecekle ilgili hayaller kuruyor , birlikte olacağız , evleneceğiz, mutlu olacağız gibi. Çok üzülüyorum ve ne yapmam gerektiğine karar veremiyorum. Artık onu sevmediğimi biliyorum (nerdeyse 3-4 aydır) ama ayrılamıyorum , yüreğim sızlıyor.
Bana bir yol gösterin lütfen saygıdeğer forum üyeleri
Son zamanlarda ne hale geldi forum. Şaşırıyorum bazen. Önce milletin kuşları çıktı. Şimdi de karı-kız muhabbeti.. Ne oldu anlamıyorum..
![]()
Foruma yan gözle bakan kuşların gözü çıksın.