Açık Havada Sigara İçme Yasağı Geliyor

Çok çok iyi desteklerim. Kapalı alan yasağı diye sokaklarda yürüyemez olduk. Sağdan soldan duman saldırısı yüzüne yüzüne üfleyen insanlar.

Çok iyi yasak gidin insanların olmadığı yerde için.

Sigara paketinde içmek sağlığa zararlıdır yazıp devlet eliyle satışı yapılıyorsa kimse samimiyet'den bahsetmesin. İçmeyelim evet ama böyle yasaklar ile resmen teşvik ediliyor.

Uygulanamayan yasaklar, diğer yasakların da delinebilir olduğu imajı yaratır. Temel yasak bile yarı yarıya uygulanabilirken denetimi aşırı zor olan böyle bir kural hiç işlemez. Bu delinirse, yav o da yasak ama kimse sallamıyor diye eski yasak da delinir.

Afedersiniz de manyak mısınız acaba? Bunu hayatinda ağzına hic sigara sürmemiş birisi olarak söylüyorum. Birseyin de bkunu çıkarmamak lazım değil mi ama?

Biraz adamlik varsa tam yasaklarlar..biraksinlar sizi dusunuyoruz ayaklarini..bu yazdiklarim sadece akp icin gecerli degil..

Abi kısıtlı yasaklara bile tepki geliyor tamamen yasaklasalar ne olur birde bunu düşünmek lazım.Bizim insanımıza (bu lafı hiç sevmesemde mecbur kullanacağım) bazı şeyleri kabullendirmek zor.Adam özgürlüğü her istediğini yapabilmek sanıyor içtiğin sigaradan ben zarar görüyorum ne olacak dediğinde git az ötede dur sende diyor.Lise başından üniversite sonuna kadar içtim kapalı alan yasağı geldiğinde çok sayıp sövdüm içen adam hakikaten anlamıyor bunun ne kadar rahatsız edici olduğunu.

Bir insanın sigara kullanması ne kadar saçmaysa bu yasak da en az onun kadar saçma.

Çok çok iyi desteklerim. Kapalı alan yasağı diye sokaklarda yürüyemez olduk. Sağdan soldan duman saldırısı yüzüne yüzüne üfleyen insanlar.

Çok iyi yasak gidin insanların olmadığı yerde için.

yok öyle mantık satılıyorsa bu yasal olarak içerim kimse karışamaz ha içmemek lazım o ayrı da sen de sigara içilmeyen yerde dolaş o zaman derim bende öyle mantık yok.ya hiç satmayacaksın yada böyle saçma yasaklar getirmeyeceksin hadi kapalı alana tamam ben bile rahatsız oluyordum bazen içmeme rağmen ama açık alan saçmalık.

valla tümden yasaklasınlar şu zıkkımı...sonuna kadar desteklerim...

yok öyle mantık satılıyorsa içerim kimse karışamaz sen sigara içilmeyen yerde dolaş o zaman öyle mantık yok.ya hiç satmayacaksın yada böyle saçma yasaklar getirmeyeceksin hadi kapalı alana tamam ben bile rahatsız oluyordum bazen içmeme rağmen ama açık alan saçmalık.

Buyur, anlamadım? Ben diyelimki astım hastasıyım, gel hadi yüzüme söyle..

Sigara içmiyorum. Ama içmeyenlerin, içenlere karşı manasız katı yaklaşımı aşırı gıcık buluyorum.

Yasağın uygulanabilir olmaması ve nihai sonucunun sadece daha fazla sigaraya özendirmek olacağını anlamak için de alim olmaya gerek yok.

Öyle bir mantık olamaz diyor adam da zaten.

Yok demiyor. Tam tersini söylüyor. :D

Sigara içmiyorum. Ama içmeyenlerin, içenlere karşı manasız katı yaklaşımı aşırı gıcık buluyorum.

Yasağın uygulanabilir olmaması ve nihai sonucunun sadece daha fazla sigaraya özendirmek olacağını anlamak için de alim olmaya gerek yok.

Ben sigaradan rahatsız olmuyorum, astım da değilim. Ama olan insanların ne çektiğini biliyorum. Kusura bakmasın kimse ama sosyal alanlarda bu adamların sağlığına tecavüz edemez. Ben görürsem açar telefonu, şikayet ederim.

Geri
Üst Alt