Açık Havada Sigara İçme Yasağı Geliyor

la bilmem neyine verdigim, nerde icecez lan sigaralarmizi, rahat birakin artik

İnlerine kadar gireceğiz , kendi evinizin tuvaletinde bile içemeyeceksiniz ahahaha

Sent from my iPad using Tapatalk

Özellikle içkili lokantalarda yasaklarlarsa batar adamlar. Zaten asıl amaç da o galiba!

uygulanamayan yasaklara yenisi eklenir sigara konusunda çok ileriye gidemeyecekleri aşikar en büyük vergi kalemlerinden biri.

Abi kısıtlı yasaklara bile tepki geliyor tamamen yasaklasalar ne olur birde bunu düşünmek lazım.Bizim insanımıza (bu lafı hiç sevmesemde mecbur kullanacağım) bazı şeyleri kabullendirmek zor.Adam özgürlüğü her istediğini yapabilmek sanıyor içtiğin sigaradan ben zarar görüyorum ne olacak dediğinde git az ötede dur sende diyor.Lise başından üniversite sonuna kadar içtim kapalı alan yasağı geldiğinde çok sayıp sövdüm içen adam hakikaten anlamıyor bunun ne kadar rahatsız edici olduğunu.

Misal tvlerde sigara goruntusunu kapaticaklarina gitsinler sigara satan yerleri denetlesinler..coluk cocuk elini kolunu sallaya sallaya sigara alabiliyor..yani milleti aptal yerine koymaktan baska bir sey degil bu yaptiklari..

cok dogru bir karar oldugu asikar

neyse bazı astımlı gerizekalılar açık havada kıçınızın dibinde olacağı için içmeyin gençler :D kesinlikle iki adım öteye gidemezler çünkü

Geri
Üst Alt