- 12 Temmuz 2009
- 60.914
- 24.282
- 3.138
Zaten içmiyorum la? Bence sen de çok içme. :happy:
partilerde iciyorum dostum, bazen bazen bazen uninin önünde arkadaslar ile yakiyorum bir sigara cok merakliysan ne kadar ictigimden.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten içmiyorum la? Bence sen de çok içme. :happy:
danimarkada yasiyorum, burda mesela özel sigara zone yapiyorlar avmlerin onunde, millet oraya gidiyor, disarda icmek yasak degil, mesela birisi rahatsiz olursa ben baska bir yere giderim, sorun olmamali, ama yasaklarlada bitmez bu isler, millet inatina yinede parklarda falan icer. türkiyede öyle degilmi zaten? lokandalarda icmek yasak, ama milletin s... degil, yinede iciyorlar
danimarkada yasiyorum, burda mesela özel sigara zone yapiyorlar avmlerin onunde, millet oraya gidiyor, disarda icmek yasak degil, mesela birisi rahatsiz olursa ben baska bir yere giderim, sorun olmamali, ama yasaklarlada bitmez bu isler, millet inatina yinede parklarda falan icer. türkiyede öyle degilmi zaten? lokandalarda icmek yasak, ama milletin s... degil, yinede iciyorlar
Sigara içilmesini mesleğim gereği destekliyorum
Sent from my iPad using Tapatalk
sabah sabah yakıp adamın suratına suratına üflemiyorlar mı çok pis tav oluyorum. Hele bir de kış aylarındaysa ya yağmurun altına geçiceksin ya da o kokuyu çekeceksin. İçenler hep anlayış bekliyor da hiç anlayış göstermiyorlar.Zaten dışarıda içmek yasak diye bir karar yok. O başlığın aldatmacası. Ayrıca bir lokantada herkes içiyorsa ve kimse rahatsız değilse şikayet etmemeleri kendi bilecekleri iş. Ama takan biri o lokantaya girerse açar telefonu şikayet eder, bu yasak onu sağlayacak. Zaten işlevsellik kazanması da ancak böyle olur..
Doktorlar da yasaklanmalı.D
parklarda yasak olacakmis?
hayir icerde sigara icmek YASAKDIR, herkes iciyorsa yinede YASAKDIR, türklerin anlamadigi bu. yasaklarla olmaz bu isler. icki yasaga falan cikti...kimin umrunda? bosu bosuna yasak koyuyorlar, sonra türkiye daha özgür oldu diyorlar. he canim, siz öyle demeye devam edin.
İşte sorunda bu Danimarkada yaşıyorsunuz orada insana verilen değerle burada ki bir mi ben adama beyefendi rahatsız oluyorum az öteye gidin desem meydan dayağı yeme ihtimalim bile var.Devlet yasağı başlatıyor uygulama birazda insanımızın katılımına bağlı takdir edersiniz ki devlet dakka başı her yeri kontrol edebilecek değil.Yasak iplenmiyor diye ben neden eziyet çekeyim oda insanımızın kalitesizliğini gösteriyor.
5 metre öteye git desen kimse kimseye kizmaz, öyle birsey henüz basima gelmedi. kopenhag macindaydik, türklerde vardi, amcam ve ben bide yanimizda bir genc vardi(türk), sigara iciyordu, amcamda rahatsiz oldu dedi ''oglüm rahatsiz oluyorum, ya bi öteye git yada söndür dedi'' gencde hemen söndürdü pardon dedi, hic bir gerginlik yasanmadi.
korkmayin la o kadar milletinizden. hayir inanmiyorum öyle dayak yiyecegini...
Hee öyle. 2bin km öteden bizim halkı yorumluyorlar ya... Neyse.
Olm Türkiye'de uygulanan bir yasak varmış gibi konuşuyorsunuz.
Al saat 00.15, büfeye gittim karakolun yanında çatır çatır alkol de satıyor, bildiğiniz üzere kapalı mekanlar da "sigara içilen bölüm" diye pencere kenarını yasaktan soyutluyor. O yüzden böyle şeyler tartışmayın boşa![]()
5 metre öteye git desen kimse kimseye kizmaz, öyle birsey henüz basima gelmedi. kopenhag macindaydik, türklerde vardi, amcam ve ben bide yanimizda bir genc vardi(türk), sigara iciyordu, amcamda rahatsiz oldu dedi ''oglüm rahatsiz oluyorum, ya bi öteye git yada söndür dedi'' gencde hemen söndürdü pardon dedi, hic bir gerginlik yasanmadi.
korkmayin la o kadar milletinizden. hayir inanmiyorum öyle dayak yiyecegini...
Hee öyle. 2bin km öteden bizim halkı yorumluyorlar ya... Neyse.

Meydan dayağı kısmı tabi ki işin mübalası ama hakikaten tersleyecek yada umuramayacak çok kişi var .Ki öyle olmasa bile demek istediğim ben o dumana katlanmak zorunda da değilim adama rica etmek zorunda değilim bunu kibir veya ben her istediğimi yaparım olarak algılama sonuçta ortada rahatsızlık veren bir durum söz konusu bu durumda rahatsız eden anlayışlı olmak zorundadır rahatsız olanın anlayışlı olmasına gerek yoktur.
bende her gece davulcuyu dinlemek zorunda degilim, ama neyseherkese yerimiz var, sigara icenlere icmeyenlerede. millet nerde icerse ictin, benim icin sorun degil, ama herkes benim gibi düsünmüyor iste.