Açık Havada Sigara İçme Yasağı Geliyor

Davulcuya bende karşıyım zaten bu sene duymadım daha kaldırdılar herhalde.Hem danimarkada davulcu mu var sen neden karşısın :D

yok türkiyedeyim suan, ama söyle söyleyiyim o zaman danimarkada kiliselerden biktim, her pazar günü ding ding ding ding.

sabrımızı taşırmayın lan sigarama dokunma !

Ben sigara içmem hatta nefret ederim ama bukadarda olmaz ya yazık bağımlılalara

yok öyle mantık satılıyorsa bu yasal olarak içerim kimse karışamaz ha içmemek lazım o ayrı da sen de sigara içilmeyen yerde dolaş o zaman derim bende öyle mantık yok.ya hiç satmayacaksın yada böyle saçma yasaklar getirmeyeceksin hadi kapalı alana tamam ben bile rahatsız oluyordum bazen içmeme rağmen ama açık alan saçmalık.

Açık alan değil az düzgün okuyalım. Atıyorum sana mahallende içemezsin falan demiyor. Toplum için olan yerlerde yasak. Ki normali bu olmalı. Satıyosan içerim sen dolaşma falan gibi bi zihniyet yok.

İyi ben Allah vergisi diye osura osura caddede dolanayım. Arkamdan sen gel hoşuna gidecek mi. Gidecekse benden yana sigara konusunda sıkıntı çıkmaz.

Gencler sigarayı bıraktı hap'a basladı. Sigara ile ugrasacaklarına Okul kenarlarındaki hapcıları iceri alsınlar.

Açık alan değil az düzgün okuyalım. Atıyorum sana mahallende içemezsin falan demiyor. Toplum için olan yerlerde yasak. Ki normali bu olmalı. Satıyosan içerim sen dolaşma falan gibi bi zihniyet yok.

İyi ben Allah vergisi diye osura osura caddede dolanayım. Arkamdan sen gel hoşuna gidecek mi. Gidecekse benden yana sigara konusunda sıkıntı çıkmaz.

konuyu saptırma, osurmakla sigara içmeyi bir tutuyosan zaten sana diyecek bişey yok haberin içeriğinide okudum kapının önünde içince çok zararlı 3 adım öteye gidince sıkıntı yok dalga mı geçiyorlar,tamamen saçmalık geçicekler o işleri

Geri
Üst Alt