Yasin Paçavra
10 Numara!
- 3 Nisan 2014
- 14.459
- 2.261
- 1.198
Aciköğretim Üniversite okuyan Renktaslarim var mi Merak ettim Hangi bolume gittiginizi ve Kacinci Sinifta oldugunuzuda yazin 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kimse yokmu![]()
açıköğretime istedğimiz zaman kayıt olabiliyor muyuz yoksa tercih mi yapmamız lazım?
İkinci üniversite olarak okuyorum.
İÜ AUZEF İşletme 2. sınıf
Renktas bende İsletme 2.Sinif Eskisehir Universitesii bir sorum olacak Bu 1.Sinifta Alttan kalann derslerim var Kayit ederken mi ekle-Sil isleminden mi ortalama yukseltiyoruz.
Renktas bende İsletme 2.Sinif Eskisehir Universitesii bir sorum olacak Bu 1.Sinifta Alttan kalann derslerim var Kayit ederken mi ekle-Sil isleminden mi ortalama yukseltiyoruz.
Önümüzdeki sene ekle-sil işlemiyle o dersleri de seçeceksin ve hem önümüzdeki dersleri hem o alttan alcağın dersleri vermeye çalışacaksın..
Tek ders sınavım var. Yarım saatlik sınav için 10 saat yol çekicem buralarda okul yokmuş gibi.
Kısa bilgi olarak şunu söyliyim 1-3 2-4 kuralı var yani birinci sınıftan dersiniz kalırsa 3. Sınıftan 2. Sınıftan dersiniz kalırsa 4.sınıftan ders alamazsınız
Yani o dersleri almak icin bir sonraki seneyi mi bekleyecegiz.
açıköğretime istedğimiz zaman kayıt olabiliyor muyuz yoksa tercih mi yapmamız lazım?