Aciköğretim Üniversite Okuyanlar

Yasin Paçavra

10 Numara!
Aciköğretim Üniversite okuyan Renktaslarim var mi Merak ettim Hangi bolume gittiginizi ve Kacinci Sinifta oldugunuzuda yazin :)

İkinci üniversite olarak okuyorum.

İÜ AUZEF İşletme 2. sınıf

açıköğretime istedğimiz zaman kayıt olabiliyor muyuz yoksa tercih mi yapmamız lazım?

kimse yok o yüzden KİLİD

bir daha da böyle gereksiz konular açılıp servera yük binmemesi için 1 hafta MYC

el ele çoğalıcağız bizi kimse tutamaz bizi kimse engelleyemez açıkögretim cumhuriyetiyiz biz bize komplo yapamazlar :)

Tek ders sınavım var. Yarım saatlik sınav için 10 saat yol çekicem buralarda okul yokmuş gibi.

Renktas bende İsletme 2.Sinif Eskisehir Universitesii bir sorum olacak Bu 1.Sinifta Alttan kalann derslerim var Kayit ederken mi ekle-Sil isleminden mi ortalama yukseltiyoruz.

Önümüzdeki sene ekle-sil işlemiyle o dersleri de seçeceksin ve hem önümüzdeki dersleri hem o alttan alcağın dersleri vermeye çalışacaksın..

Edebiyat Son sınıfım güz dönemi mezun olcam inşallah şimdi uygun degilim müsait zamanda soruları ola. Arkadaslara yardımcı olurum 5 senemi verdim be

Kısa bilgi olarak şunu söyliyim 1-3 2-4 kuralı var yani birinci sınıftan dersiniz kalırsa 3. Sınıftan 2. Sınıftan dersiniz kalırsa 4.sınıftan ders alamazsınız

açıköğretime istedğimiz zaman kayıt olabiliyor muyuz yoksa tercih mi yapmamız lazım?

Bazı bölümler için barajı gecmen yeterli bazı bölümler için puanın örgündeki kadar öenmli tercih yapıosun kota ve puan sınırı olmayan hemen gelio digeri kısmet

Geri
Üst Alt