Bıktım artık hakkımızın yenmesinden.Lig Tv'den tut diğer kanallara kadar hiç kimse deyinmiyor.Herkes geçiştirip duruyor.
Alexin kendini bırakmasını falan geçtim adama dokunmak suç sanki hemen çalıyor düdüğü.Niang bile kendini yere atmaya o kadar alışmışki resmen hakemlere oynuyor.Sadece bariz olanları saysak
*İlk yarıda Selçuk 4 faul yapıyor ancak sonuncusunda kontraya çıkarken yaptığı müdahale sonrası kartı görüyor.
*Gökhan Zan ile Niang ikili mücadeleye giriyor hiçbir müdahale yokken hakem sarı kart ve frikik veriyor.
*Yobonun Ardaya çalım yedikten sonra salladığı tekme var hakem es geçiyor.1 dk sonra Culio Gökhan Gönülü sadece çekiyor diye sarı kartını gösteriyor.Pozisyonun tekrarı yanlış hatırlamıyorsam maç esnasında bir kere gösterilip geçiştiriliyor.Maç sonunda ise özet görüntülerinde tekmeyi salladıktan sonraki pozisyonu gösteriyor ancak Yobonun salladığı tekmeyi koymamışlar özetlere.
*Gökhan Gönül yan hakeme dikleniyor.Topa vuruyor orta sahada kart işareti yapıyor hakemden gene ses seda yok
*Baroşun Gökhan Gönülün ayağından kıl çeker gibi aldığı top var hakem alakasız bir şekilde faül çalıyor.Bariz golü vermiyor.Maç 2-0 olucak ve bitime sayılı dklar var
*Birde Baroşun ilk yarıda orta sahada ofsayta düştüğü bir pozisyon var bir kere bile tekrarı gösterilmeyen ısrarla bekledim Maratonda gösterirler belki diye ordada kimsenin aklına gelmedi.
Evet Galatasaray kötü günler geçiriyor.Kadro değeri kalitesi ligdeki çoğu takımdan düşük ama bazı şeylerinde göz ardı edilmemesi lazım.Resmen maçların kaderi ile oynanıyor.Ama Bizimkiler hala başka işler peşinde