Acilen Fırat Aydınus'un düdüğü asılsın

Cevap: Acilen Fırat Aydınus'un düdüğü asılsın

Oğuz Sarvan resmen şike yaptırdı Yunus Yıldırım'a Sivas'ta.Yönetimde tık yoktu.Böyle resmen kanıtlanamayacak olaya ses çıkarmazlar.

Tamam takım belki fazla iyi oynamadık ama bu herif tam bir şerefsiz.

Onu bunu bilmem kuracaksın her açıdan güçlü yönetim ve güçlü kadro. Takımın başınada iyi bi teknik direktör getireceksin. Hem rakiplerini, hem hakemleri hemde federasyonu yeneceksin bu güçle. Malesef bu işler böyle yürüyor. Aziz Yıldırım da bu işi çok iyi yapıyor bu sene . Seneye eğer yeni yönetim ve başkan gelirse her türlü lobiyi yapıp bu sezon çalınan puanlarımızın acısını çıkaralım en büyük dileğim bu. Seneye artık hakem odasımı basarız, maç mı satın alırız, federasyonumu etkileriz, her hafta penaltımı alırız bilmem ama her türlü pisliği yapmamız lazım ki bu senenin acısını tüm kahpelerden seneye çıkaralım. Nasıl bu sene bizle dalga geçiyolar ve bize gülüyolarsa seneye bu şerefsizlere aynı şekilde gülmemiz dalga geçmemiz lazım. İsterlerse şikeci Galatasaray, şaibeci Galatasaray desinler umrumda değil artık. Madem bu işler böyle yürüyo bu ülkede oyunun kuralı buysa eğer bizde bu oyuna ayak uyduralım

Bana bu konuda nasıl gündem yaratacağımızı söyler misiniz? Dün formaları değiştirsek Antu denen site ve bütün sarı-lacililer ortalığı yıkıyordu bugün.

Fırat Aydınus

milan_baros_sakat_antrenman.jpg

Takımın hakkını savunmaktan aciz bi başkan ve yönetim hakemi baskı altına almayı ve tepki göstermeyi sahaya rakı şişesi atmak sanan bir grup taraftar e ne yapacak şeref yoksunu hakem tabiki azize yaranacak ! Farkındamısınız artık ne bizim hakkımızı yemekten çekinen hakem, ne bize sürekli sallamaktan ve bizimle dalga geçmekten çekinen yorumcu ve yazar, nede sahada bizden korkan rakip kaldı artık gerçekten sözün bittiği yerdeyiz...

Beyler bu kadar yanlı bir yönetim yoktur. Özer hakemin üstüne yürüdü, göğüs attı sarı kart, Baros'a kırmızı kart ve maç içinde biz hep ataktayken bize hücum faul çalmaları, Alex poposunu yere bıraktığı an faul. Duran top kazandırıp durdu Fener'e.

Adnan Polat bu takımı bu şaibeli ligden çek, ya da derhal tartışmasız sende defol git. Galatasaray'ın hakları yeniyor. Sen hala yamuk burnunla oturup birşey yapmacayacaksan sende defol git. TFF-MHK gibi kurumların yönetimi değişmeden bu lig şaibesiz şikesiz olmaz.

gögüs atmayi birak burnunu agzina soktu yine kart yok.

bizimkiler agiz bükse gülücük atsa sari kart.

kadiköyde 7 kisi kalinan macta bülent kaptan bravo demesiyle kirmizi karti yemisti.

bunlar yeni degil uyanin artik bu lig 11 seneden beri adaletsiz yürüyor.

taha uefa kupasini aldigimizdan beri lig adaletsiz gidiyor bazi kurumlar ondan beri

bunlara calisyor, basarimizin tekrari olmasin diye!

Adnan polat cıksada bız macı hakem sayesınde kaybettık desede, herkes bı rahatlasa...

Baros'un golünü yedi daha ne olsun arkadaşlar?

Bilmiyorum Adnan Polat sayesinde, bu stadın bir özelliği fln yok. Yani ASY ile buranın bir farkı yok. Hakemlerin arkasında kız tarafı TFF ve Aziz Yıldırım olduğu sürece, aslında Fenerbahçe'li ve Galatasaray düşmanı Adnan Polat'dan korkacak halleri yok. Adnan Polat, 105 yıllık camianın yüz karasıdır.

Hangi maç olursa olsun hangi futbolcu olursa olsun hakeme tepki gösterdiyinde sarı kart görüyor abartınca kırmızı çıkıyor.Ama Özer hakeme vurmasına rağmen oyundan atılmadı.Bizim futbolcular yerde kaldığında devam, müdahele yapınca faul kararı verdi,sarı kart gösterdi.Attığımız gollere ofsayt kararı verdi.Aydınusu Allaha havale ediyorum çok haksızlık yaptı.Önce adam olmayı, sonra hakemliği öğrensin ondan sonra maç yönetsin.

her mac hakemler eziyor bizi zaten bitmisiz kötüyüz hala birakmiyorlar vurdukca vuruyorlar yeter yahu

hakemi kutluyorum iyi bir mac yonetti, cesurdu kararlarinda, hakemi kotuleye kotuleye nerelere geldik, yeter artik hakemlere bahane bulmaktan vazgecelim, asil suclular hala bu takimin basinda, bu kulubu yonetiyorlar.. yaziklar olsun

hakem her zamanki gibi berbatti bu sene kotu de olsak hakemler yuzunden kaybettigimiz puanlar azimsanamayacak kadar cok..

kazım 2.atsaydı yada neill elle oynamayıp devam etseydi hakan balta kafayı vurdurmasaydı şimdi hakemi konuşmuyorduk

aciz yönetim yüzünden katlediliyoruz. derbilerde hatalar hep fenerin lehine.

kazım 2.atsaydı yada neill elle oynamayıp devam etseydi hakan balta kafayı vurdurmasaydı şimdi hakemi konuşmuyorduk

Bu seferde 3 tane attırmaya çalışıyor diye konuşuyor oluyorduk.

Hakem kötüydü.Adam fenerli 3 oyuncuya sarı vermemiş daha ne olsun.

Lincoln'ün frikik golünü saymayan karaktersiz de bu değil miydi???

Geri
Üst Alt