Açılışımıza gölge düşüren rantçıları "KINIYORUZ"

Cevap: Açılışımıza gölge düşüren rantçıları "KINIYORUZ"

Metin de o yazıların olup olmadığını bilmiyoruz,galeyana gelip kendi bişelerde saçmalamış olabilir ki bence öyle.

Hocam iyi izle videosunu yaa. Herif bakıp bakıp saydırıyor el kol hareketleriyle. O anda yazılmış bişey olamaz bunlar.

Tam anlamıyla araştırmamışsın. O stadyumda olaylar Galatasaray marşı çalması gerekirken Başbakanın seçim meydanlarında yaptığı propagandaların dinletilmesiyle başladı..

Biliyorum ama bu olanlar protesto yapmamızı gerektirmez. Çünkü o kısa videoda Aslantepe stadıyla ilgili konuşmalar geçiyordu, gelin bana oy verin demek için de değildi. Toki'yi kuran zaten Başbakan, doğal olarak bu konuda konuşma hakkına sahiptir.

Hocam iyi izle videosunu yaa. Herif bakıp bakıp saydırıyor el kol hareketleriyle. O anda yazılmış bişey olamaz bunlar.

Bu konuda ben de hem fikirim önceden hazırlanmış bir metinden söyleniyor gibi. Sadece kızgınlıkla anlık bir konuşma olsa, Özhan Başkan aklına gelmezdi o lavuğun

Biliyorum ama bu olanlar protesto yapmamızı gerektirmez. Çünkü o kısa videoda Aslantepe stadıyla ilgili konuşmalar geçiyordu, gelin bana oy verin demek için de değildi. Toki'yi kuran zaten Başbakan, doğal olarak bu konuda konuşma hakkına sahiptir.

Adem Bey, TOKİ'nin kuruluş tarihine bir bakın isterseniz. İnsanlara yanlış bilgi vermeyelim.

Bu konuda ben de hem fikirim önceden hazırlanmış bir metinden söyleniyor gibi. Sadece kızgınlıkla anlık bir konuşma olsa, Özhan Başkan aklına gelmezdi o lavuğun

Bir anlık konuşma çünkü kimse 50 bin kişinin önünde konuşulmak üzere böyle bir konuşma hazırlamaz... Linç ederler adamı ;) Bence Başbakan'ın ıslıklanmasına kızdı ve Siz böyle aciz bir durumdayken Başbakan size yardım etti şimdi ıslıklıyorsunuz der gibiydi konuşması ;)

Adem ben dün gelir gelmezde söyledim başbakanın yuhlanması yanlış. Ama dün olayları bu raddeye getiren bizim beceriksiz yönetimimizdir. O tür propaganda sözlerini dinletmeye hiç mi hiç gerek yoktu. Başbakana yalakalık yapmak için yapılmış birşeydi bu. Başbakan çıksaydı; hayırlı olsun deseydi, elbirliği ile yaptık deseydi kimse sesini bile çıkarmazdı. Birde bu stadı devletin yapmış gibi gösterilmesi taraftarı çileden çıkardı. Bizim taraftarımız stada bile tamah etmeyecek kadar açık yüreklidir ve cesurdur. Dün bundan da çekinmediler tepkilerini dile getirdiler.

Bir anlık konuşma çünkü kimse 50 bin kişinin önünde konuşulmak üzere böyle bir konuşma hazırlamaz... Linç ederler adamı ;) Bence Başbakan'ın ıslıklanmasına kızdı ve Siz böyle aciz bir durumdayken Başbakan size yardım etti şimdi ıslıklıyorsunuz der gibiydi konuşması ;)

Gördüğünüze değil görmediğinize inanmaya iyi alışmışsınız.. Yazık..

Adem Bey, TOKİ'nin kuruluş tarihine bir bakın isterseniz. İnsanlara yanlış bilgi vermeyelim.

Ortada bir yanlışlık yok. 1984 yılında kurulan kurum başkaydı bu kurum başka... İşler sadece isim değişikliği ile sınırlı değil, yapısal bir çok şey değişti. 2003 yılından itibaren Toki'nin değişiklik sürecine inmeye gerek de yok sanırım.

Adam önündeki metinden bakıp bakıp okuyor iyi izle videoyu. Yoksa o gerizekalı keline pislediğimin herifi bu kadar cümleyi bi arada kuramaz..

İyide başbakan'ın girişinden o zamana kadar karalamış olamaz mı bu yazıyı?

Kusura Bakmayın ama Ben Stad'ı yapan firmanın kendi eserinin açılışında Teslim edeceği kişiyi veya kulübü durup dururken eleştireceğini sanmıyorum ;)

Ortada bir yanlışlık yok. 1984 yılında kurulan kurum başkaydı bu kurum başka... İşler sadece isim değişikliği ile sınırlı değil, yapısal bir çok şey değişti. 2003 yılından itibaren Toki'nin değişiklik sürecine inmeye gerek de yok sanırım.

Bir kurumu kurmak ile yapısında değişikliğe gitmek farklı şeyler zannediyorum.

Neyse çok da önemli değil

Bir kurumu kurmak ile yapısında değişikliğe gitmek farklı şeyler zannediyorum.

Neyse çok da önemli değil

Toki'nin işlevselliğinden bahsetmek istemiştim. Uzun uzadıya o kurdu, bu kurdu konusuna girip uzun bir yazı ortaya çıkarmak istemediğim için o şekilde yazdım.

Sokağa çık, Toki'yi kim kurdu diye sorsan; çoğu insan RTE der. Haksız da sayılmazlar; çünkü yapısal olarak çok şey değişti ve daha aktif hale getirildi.

İyide başbakan'ın girişinden o zamana kadar karalamış olamaz mı bu yazıyı?

Kusura Bakmayın ama Ben Stad'ı yapan firmanın kendi eserinin açılışında Teslim edeceği kişiyi veya kulübü durup dururken eleştireceğini sanmıyorum ;)

Sürrealist bir yaşam sürüyorsun sen.. Bu kadar çok pollyannacılık oynamana gerek yok..!

Kimse kusura bakmasın ama başbakan değil feriştahı gelse kimse vefat etmiş bir Galatasaray başkanına ezik diyemez.. Başbakanın yalakalığını orada GS taraftarının önünde açıkça yapmamalıydı.

Toki başkanı dün konuyu Mustafa Sarıgül'e getirecekmiş aslında ama baştan kesilince yırtık don ortada kaldı diyorlar...

Sürrealist bir yaşam sürüyorsun sen.. Bu kadar çok pollyannacılık oynamana gerek yok..!

Kimse kusura bakmasın ama başbakan değil feriştahı gelse kimse vefat etmiş bir Galatasaray başkanına ezik diyemez.. Başbakanın yalakalığını orada GS taraftarının önünde açıkça yapmamalıydı.

Olayın özü bu zaten, Konuşmanın ne zaman hazırlandığının önemi yok. Bu konuyu uzatmanın da,

Ya arkadaşım sen hakikaten okuduğunu anlamıyorsun ben TOKİ başkanını mı savundum ki? Hatta şiddetle kınanmalı dedim... Kimse Galatasaray ve Rahmetli başkanına Aciz diyemez dedim... Neden bahsediyorsun sen iyice saçmalıyorsun yani 3-4 sayfa ötelere bak istersen yorumlarıma ondan sonra beni eleştir...

Türk Telekom Arena'nın açılışında Galatasaraylı taraftarların protestosuyla karşılaşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, stadın kullanımı ile ilgili açıklama yaptı.

Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Erdem tesislerinde yaptığı konuşmada dün gece seyircisinin yuhlamasına göndermede bulundu.

Erdoğan, "Türk Telekom Arena'yı Galatasaray'ın kullanması için henüz anlaşma yapılmadı; ama yapılacak. Türk Telekom Arena'ya yapılan 600 trilyonun karşılığı bu olmamalıydı. TT Arena'nın yapımında Galatasaray'ın 1 kuruşu yoktur. Yapılan protestolar Galatasaray camiasına mal edilemez. Burada ben farklı bir kulübe, devlet bakanım farklı bir kulübe, TOKİ Başkanım farklı bir kulübe gönül vermiş olabilir. Ama bunları bir kenara koyduk. Galatasaray beynelmilel başarılara imza atmış bir kulübümüz. Bu tesis Galatasaray'a yakışır dedik ve bitirdik. Dün akşamki açlılışta yapılan olumsuzluklar sahiplerindir. Galatasaray camiasını bundan tenzih ederim. İnanıyorum ki, Galatasaray camiası bu yapılanlardan rahatsız olmuştur. Bizim de üzüntümüz budur. Biz ne diyoruz, "At denize, balık bilmezse halik bilir" diyoruz." dedi.

başbakanın açıklamaları..

ultraslan acıklamasını guncellemiş:D

Geri
Üst Alt