Açılışımıza gölge düşüren rantçıları "KINIYORUZ"

Cevap: Açılışımıza gölge düşüren rantçıları "KINIYORUZ"

Türk Telekom Arena'yı Galatasaray'ın kullanması için henüz anlaşma yapılmadı

bu ne demek ;) Ayağınızı denk alın demek ki acaba ;);)

Kınamaklada kalmıyoruz iğreniyoruz. Hele o ses tonu nedir yahu, sanki adamlar cebinden parasıyla yapıyor. Devletin parası ve gücüyle ezmek buna denir herhalde

polat acıklama yapıyo ntvsporda

katiliyorum

Toki Başkanı Erdoğan Bayraktar’ın konuşması yenilir yutulur ve hazmedebilir gibi değildir. Kendisinin bu tavrını asla kabul edemeyiz ve ciddi olarak da kınıyoruz. Dünyanın hiçbir yerinde bir açılış esnasında böyle bir konuşma yapıldığını zannetmiyorum.

Paşam bu açıklamayı baştan yapsaydın da kimse baskı yapmasaydı... AKP'li demeseydi ;)

Türk Telekom Arena'nın açılışında Galatasaraylı taraftarların protestosuyla karşılaşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, stadın kullanımı ile ilgili açıklama yaptı.

Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Erdem tesislerinde yaptığı konuşmada dün gece seyircisinin yuhlamasına göndermede bulundu.

Erdoğan, "Türk Telekom Arena'yı Galatasaray'ın kullanması için henüz anlaşma yapılmadı; ama yapılacak. Türk Telekom Arena'ya yapılan 600 trilyonun karşılığı bu olmamalıydı. TT Arena'nın yapımında Galatasaray'ın 1 kuruşu yoktur. Yapılan protestolar Galatasaray camiasına mal edilemez. Burada ben farklı bir kulübe, devlet bakanım farklı bir kulübe, TOKİ Başkanım farklı bir kulübe gönül vermiş olabilir. Ama bunları bir kenara koyduk. Galatasaray beynelmilel başarılara imza atmış bir kulübümüz. Bu tesis Galatasaray'a yakışır dedik ve bitirdik. Dün akşamki açlılışta yapılan olumsuzluklar sahiplerindir. Galatasaray camiasını bundan tenzih ederim. İnanıyorum ki, Galatasaray camiası bu yapılanlardan rahatsız olmuştur. Bizim de üzüntümüz budur. Biz ne diyoruz, "At denize, balık bilmezse halik bilir" diyoruz." dedi.

başbakanın açıklamaları..

Ne olursa olsun aba altından sopa göstermiş.şu an bütün Galatasaray taraftarı korku içinde titriyordur ! Azarlarım,çekerim kulaklarınızı triplerine girmişsin belli ki. Çok çabuk çıkartırlar seni oradan ama.Hoş 30 saniye içinde kendi kendini çıkarmışsın oradan zaten.Aferim sana.İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres gibi dehşete düşürdün bizi başbakan. Bir daha da gelmem aslantepeye

Adnan Sezginle üçlü çekerler artık.

ya allah için bu hakkı nasıl bulabilir kendinde stada almıcakmıs.. nerde yapılmıs boyle bişi.. ıslıkladı diye stada almıcaz yok yaa?? diktatorluk mu be burası

İşte Polat'ın basın toplantısında söyledikleri:

- 5 seneden beri büyük uğraşlar veriyoruz. Rahmetli Canaydın döneminden bu yana stadın her adımında ben de vardım. Başbakan'a ziyaret ettiğimizde bize stat konusunda olumlu yaklaştı.

- Stadın yapımında büyük uğraş verildi. Başbakanımız Türk Telekom Arena'nın her safhasında bizimle beraber oldu. Birebir takip etti. Sorunları çözdü ve tedbirler aldı. Bu anlamda devlete bağlı birimleri harekete geçirdi.

- Başbakanımız stadın bitimi sonrası davetimizi kabul edip, Türk Telekom Arena'ya teşrif etti. Olayı sadece stadyum olarak görmeyin. Çevresinde de çok büyük yatırımlar yapıldı. Metro, bağlantı yolları gibi. Açılıştan aylarca öncesinde hazırlıklar yaptık. Bütün amacımız ulaşım organizasyonunu minimum hatayla çözmekti.

- İzlenimlerimize göre, ulaşımda sorun olmadı. Çıkışta gecikmeler yaşandı; ama bu bekleniyordu. Açılış gösterisi ise kusursuzdu.

"BİZ DE ÇOK ÜZÜLDÜK"

- Türk Telekom Arena'nın mimarı Recep Tayyip Erdoğan'a ise büyük ayıp edildi. Galatasaraylı olduğunu düşünmediğimiz insanlar protesto ettiler. Bu durum bizi de çok üzdü. Stadın her aşamasına canı gönülden uğraş veren başbakanımızın samimiyetini karşılıksız bırakmak istemedik ve davet ettik. Bazı taraftarlar düğün gecesine leke sürdü. Bu insanları Galatasaraylı kabul etmiyoruz.

- Bizim 200 tane kameramız, 40 tane de polis kamerası tribünleri takip etti. İncelemesini yapacağız. Bu insanları stada sokmyacağız

Adnan Polat basın açıklaması bitiminde soru kabul etmedi ve basın toplantısını bitirdi.

İşte Polat'ın basın toplantısında söyledikleri:

- 5 seneden beri büyük uğraşlar veriyoruz. Rahmetli Canaydın döneminden bu yana stadın her adımında ben de vardım. Başbakan'a ziyaret ettiğimizde bize stat konusunda olumlu yaklaştı.

- Stadın yapımında büyük uğraş verildi. Başbakanımız Türk Telekom Arena'nın her safhasında bizimle beraber oldu. Birebir takip etti. Sorunları çözdü ve tedbirler aldı. Bu anlamda devlete bağlı birimleri harekete geçirdi.

- Başbakanımız stadın bitimi sonrası davetimizi kabul edip, Türk Telekom Arena'ya teşrif etti. Olayı sadece stadyum olarak görmeyin. Çevresinde de çok büyük yatırımlar yapıldı. Metro, bağlantı yolları gibi. Açılıştan aylarca öncesinde hazırlıklar yaptık. Bütün amacımız ulaşım organizasyonunu minimum hatayla çözmekti.

- İzlenimlerimize göre, ulaşımda sorun olmadı. Çıkışta gecikmeler yaşandı; ama bu bekleniyordu. Açılış gösterisi ise kusursuzdu.

"BİZ DE ÇOK ÜZÜLDÜK"

- Türk Telekom Arena'nın mimarı Recep Tayyip Erdoğan'a ise büyük ayıp edildi. Galatasaraylı olduğunu düşünmediğimiz insanlar protesto ettiler. Bu durum bizi de çok üzdü. Stadın her aşamasına canı gönülden uğraş veren başbakanımızın samimiyetini karşılıksız bırakmak istemedik ve davet ettik. Bazı taraftarlar düğün gecesine leke sürdü. Bu insanları Galatasaraylı kabul etmiyoruz.

- Bizim 200 tane kameramız, 40 tane de polis kamerası tribünleri takip etti. İncelemesini yapacağız. Bu insanları stada sokmyacağız

Adnan Polat basın açıklaması bitiminde soru kabul etmedi ve basın toplantısını bitirdi.

Hani TOKİ başkan'ı diyecek birşey bulamıyorum ayrıca protesto edildi diye stada alınmamak nerede görülmüş????

Anıl artvinin neresindensin?

Stad acilisi sadece stad acilisi olarak kalmiyor ne yazikki. Bu da Turkiye'de olur sadece herhalde. Bir spor tesisini Turkiye'ye kazandirmak farkli birsey ki bunun karsiliginda Ali Sami Yen arazisi verilmis diger turlu bu sekilde bunlari kullanarak rant elde etmek istemek ayri bir sey. Hos degil bunlar. Basbakan, sonra gereksiz aciklamalar yapan kisi, protesto olaylari tamamen hata. Adnan Polat da hatali. Hos olmamis stadin acilisinda bu tur seyler.

Suç bizde değil zaten, bize stad yapana.Bugün dünyada hangi kulüp devlete eski stadı verip, yerine modern bir stad yapmıştır söylermisiniz bana ? Açıkça söyleyin işte.Sizin nefretiniz spora siyasi karıştırmanız değil, başbakana olan nefretinizdir.

Hani TOKİ başkan'ı diyecek birşey bulamıyorum ayrıca protesto edildi diye stada alınmamak nerede görülmüş????

Anıl artvinin neresindensin?

toki başkanına bi şey dememesiyle polat gözümde tamamen bitmiştir benim.. (hopalıyım) :)

derhal o insanlar tespit edilip gereken yapılmalıdır.

iyi olmuş

Suç bizde değil zaten, bize stad yapana.Bugün dünyada hangi kulüp devlete eski stadı verip, yerine modern bir stad yapmıştır söylermisiniz bana ? Açıkça söyleyin işte.Sizin nefretiniz spora siyasi karıştırmanız değil, başbakana olan nefretinizdir.

İyi de, iktidarı korurcasına yanlı yorumlar yapmaya gerek yok, dostum. Sonra yazınca "Siyaset yapmayın" oluyor. Sen devlete eski stad vermiyorsun. İstanbul'un göbeğinde, Mecidiyeköy'ün ortasında arazi veriyorsun? Understand?

Arazide bizim değil. Kiracıyız biz orada ama! Ali Sami Yen'den 3 kazanıyorsa şimdi 10 kazanacak devlet. Yaptıkları reklamı saymıyorum bile.

Geri
Üst Alt