Açılışımıza gölge düşüren rantçıları "KINIYORUZ"

Cevap: Açılışımıza gölge düşüren rantçıları "KINIYORUZ"

yahu biz kucuk bir sacmalik tatsizlik bile olmasin diye adnan polat bile yuhlanmasin leke dusmesin diyoruz

kusura bakmayina ama bu kafasi cok calisan arkadaslar gitmis

basbakanni yuhaliyorlar

buyur burdan yak

:tiphat:

devlet acisindan mukemmelse niye yillardir stadda kirik tuvalete isiyorduk kardesim yaaaaa:)

Saçmasapan retorik yapacaksak hiç konuşmayalım daha iyi. Kar getirecek şartlar ne zaman oluşur, boyle bir proje ne zaman ortaya konursa devlet de (veya yatırımcı grup her kimse) o zaman harekete geçer. Sonuçta jp morgan chase ten değil devletten bahsediyoruz.

Serdar canım kardeşim,

O zaman sende bana göster.

Birbirinden farklı siyasi düşünceye sahip yüzlerce ya da binlerce insanın bulunduğu buna bir benzer ortamda,

hangi hükümet hangi ülkede ıslıklanmadan böyle bir propagandalı açılış yapmış ?

uuuu doluuuuuuuuuuu eyup abi

burada vali cumhuriyetciyse baska demokratsa bask olur

adamlar tea party denen seyler duzenliyorlar sirf bolme amacli:) bence cok normal

adam bunun gosterisini yapmazsa nasil secilecekki? isi bu

marketing, yada halkla iliskiler olayi cok ama cok normal benim gozumde

ama tabi oyle cok kini varki iki tarafin birbirine

bu gercekleri gormek zor oluyor

adam halka iliskiler yontemlerini kullaniyor popularite indeksini artirmak icin

cok normal ve saglam temelleri olan hareketler

ne yapacakti biz birsey yapmadikmi diyecekti

eyup abi bana bir hukumet gosterinki bir eser acilisinda propoganda yapmasin

turkiyede demiyorum bakin dunyada gosterin

castronun rakibi bile yok o bile yapiyordur:)

Bu mesajin anlami nedir simdi? Stad'in insaatinda yardimi dokundu diye biat etmemizmi gerekiyor yani? RTE'nin siyasi sovuna katlanmamizmi gerekiyor? AKP miting görüntüleri ne isi var stad'in açilisinda?

Moderatörüm sizden de şikayetçiyim:)

Sanki siyaset yapan bir grubu diğerinden daha fazla cezalandırıyorsunuz gibi geldi. Mesela bir arkadaş bu başlıkta ve başka başlıklarda sürekli insanları siyasi tercihleri yüzünden aşağılayıp hakaret ediyor ama müdahele etmiyorsunuz. Bunlar da karşı tepkileri doğuruyor. Kendimi zor tutuyorum mesela ben. 3 gün ceza yedin Barış yüzünden transfer olacak o 3 gün içinde diye ödüm koptu. Ama biraz dikkatli olun lütfen..

Saygılar, sevgiler..

Birileri benim paramla benim kulübüme stat yapmışsa başımın üstünde yeri var. Değil reklamını yapmak tirbüne adını veririm. Teşviktir bu gelsin okulu olmayan köye okul yapsın adını oraya da versin. Hiç yapmayıp yan gelip yatan iktidarlar gördü bu gözler. Hamuduyla götürüp çeşme bile yaptırmayanlar. 1991 de iş birliği ile bölücüleri meclise sokanları da gördü. 1995 te Avrupa Birliğine girmeden Gümrük birliğine giren memleketi zarar ettirenleri de gördü bu gözler. 3 aylık bebeğe tecavüz edenlerin 2000 de affedildiğini de gördü bu gözler. 2001 de doların bir gecede 2 katına çıktığını , dövizle borçlananların intihar ettiklerini de gördü. ABD den ithal bakanlarla memleketin idare ediliğini de gördü. 3 senede 5 tane hükümet değiştiğini de gördü. Asmaya geldik deyip besleyenleri de gördü. Neler gördü bu gözler mirim neler gördü. Gördü de ilk defa hizmetinden dolayı yuhlanan başbakan görmemişti çok şükür! bunu da gördü... Ama hala göremediği bişey var. Gecelik faizler %1000 lerde enlasyon %135 lerde iken yuhlanan devlet erkanı görmemişti. Bakalım kısmet onu da görür belki.

Saçmasapan retorik yapacaksak hiç konuşmayalım daha iyi. Kar getirecek şartlar ne zaman oluşur, boyle bir proje ne zaman ortaya konursa devlet de (veya yatırımcı grup her kimse) o zaman harekete geçer. Sonuçta jp morgan chase ten değil devletten bahsediyoruz.

komik

20 sene once mecidiyekoy seyrantepe fiyat farki simdikinden azdi diyorsun yani ekonomik olarak?

belliki iki taraftada bu isin olmasini saglamis insanlar var

send bir tarafin basindakini yuhladin:)

sonrada ben iyi yaptim bravo bana diyorsun

Valla Adem ben daha önceki mesajlarımda da belirttim. 15 senedir beklediğim bu stadın açılışında ben olsam o gün orada yapılanları tasvip etmesem de Başbakana en ufak bir bürokratik sorunu halletmiş olsaydı bile (ki daha fazlası var yalan konuşamayız bu konuda) benim için özel bir gün olduğundan kimseyi protesto etmezdik yuhlamaz veya ıslıklamazdım kendi keyfime eğlenceme bakardım kim gelmiş kim gitmiş umursamazdım konuşanı da alkışlar geçerdim. Toki başkanının yaptığına sessiz kalamazdım orası ayrı ama o aptalca konuşma haricinde ne olursa olsun birşey yapmazdım.

Ama bize söylenenleri ve yapılanları da lütfen unutup yutmayalım bu işler karşılıklı. Devlet bize stad yaparken kendisi 5 kuruş kara geçmemiş gibi konuşmalar yapılmasın...

İşte bende bunu diyorum. Başbakan gelirken sessiz kalsaydık, kafamıza göre takılsaydık; durum belki de sandığımız gibi gelişmeyecekti. Ha gelişti mi? Diyelim ki Toki başkanı çıkıp yine aynı üslupla aynı şekilde konuştu, methiyeler dizdi ve sonrasında protesto edildi. O zaman yeminler olsun ki alkışlayanların başında gelirdim.

Ayrıca ne olursa olsun daha öncede söyledim, Toki başkanının sözleri yadsınamaz. Ama olaylar soğumadan da fark edileceğini düşünmüyorum.

Siyaset hayatın her alanında vardır. Protestonun yanlış yeri ve zamanı olmaz. Islıklanmış da ne olmuş yani? U2 konserinde de ıslıklandı , Basketbol Dünya Kupası'nda da. Varoşlar hariç heryerde de ıslıklanacaklar. Alışın buna insanların en basit tepki haklarına bile karşı çıkmayın.

Kim demiş bunu?

Protestonun yeri olmaz ama zamanı olur. Dün bu çok güzel bir şekilde gözler önünde serildi, daha farklı örneklerle çoğaltmanın anlamı yok. Gereksiz bir zamanda protesto ettiğimiz için, itin köpeğin ağız kokusunu çekeceğiz. Farkında olun biraz.

Geç gelen edit.. Toki başkanını da statta söylediği sözler yüzünden asla tasvip etmiyorum

Bu mesajin anlami nedir simdi? Stad'in insaatinda yardimi dokundu diye biat etmemizmi gerekiyor yani? RTE'nin siyasi sovuna katlanmamizmi gerekiyor? AKP miting görüntüleri ne isi var stad'in açilisinda?

niye biat edeceksin yahu

seviyorsan alkislarsin sevmiyorsan susarsin

ha eger bu stadin yapimina kostek olduguna dair bir tezin varsa o zaman isliklarsin

degilmi?

yada icinden dersinki herife bak sanki cok bi mok yaptida kalkmis propoganda yapiyor dersin gider gelecek secimde baskasina oy verirsin bu adam samimi degil diye

O kadar art niyetliki bazıları, yok Başbakan kendini bilerek protesto ettirmiş ''ne yapsak yaranamıyoruz'' zihniyeti oluşturmak için.Başbakan daha öncede protesto edildi o zamanda mı propagandaydı?Olay tamamen siyasi bi protesto ve siyaset bu stada giremez girmemeli, Adnan polat umarım lafının arkasında durur ve o dingilleri o stada sokmaz.İhaleyi toki almasa o stad bitmeyecekti, çünkü kimsede o stadı yapacak güç yoktu ihaleler defalarca patladı.

Neyseki sevmediklerinden dahada nefret ettim ,sevdiğim şeyede daha çok bağlandım . Neyseki tercihlerim doğru ruhum huzur doldu :)

uuuu doluuuuuuuuuuu eyup abi

burada vali cumhuriyetciyse baska demokratsa bask olur

adamlar tea party denen seyler duzenliyorlar sirf bolme amacli:) bence cok normal

adam bunun gosterisini yapmazsa nasil secilecekki? isi bu

marketing, yada halkla iliskiler olayi cok ama cok normal benim gozumde

ama tabi oyle cok kini varki iki tarafin birbirine

bu gercekleri gormek zor oluyor

adam halka iliskiler yontemlerini kullaniyor popularite indeksini artirmak icin

cok normal ve saglam temelleri olan hareketler

ne yapacakti biz birsey yapmadikmi diyecekti

Bu açıklamalarında aradığım cevabı bulamadım kusura bakma,

Olaya bakış açılarımız farklı anlaşılan,

Tea party'leri seçim çalışmaları zamanında yaparlar burada, stadyum açılışında değil.

Daha öncede söyledim, gene söylüyorum; eğer Başbakan olmasaydı, bizimkiler hala Seyrantepe ihalesi yapıyor olurlardı. Nefret edebilirsiniz fakat o statta emeği olan biri.

cok buyuksek yapsaydik stadi kendimiz

artislik yapmayi biliyoruzya

elimize yuzumuze bulastirdik

santiyeler kapandi borclar dag oldu

simdi bu adnan polati ve yaptiklarini gorupte

kesin adnan polat halletmistir bu sorunlari helal olsun diyebilenleri alinlarindan opuyorum

bu adam bir is beceremez nah yaziyorum buraya

belliki yukarida birileri birilerine demiski bitirin lan bu stadi

sizde gittiniz o adami acilista yuhladiniz ve siyasi gorusunuzle kendi gururunuzu oksuyorsunuz:)

O kadar art niyetliki bazıları, yok Başbakan kendini bilerek protesto ettirmiş ''ne yapsak yaranamıyoruz'' zihniyeti oluşturmak için.Başbakan daha öncede protesto edildi bu statta o zamanda mı propagandaydı?Olay tamamen siyasi bi protesto ve siyaset bu stada giremez girmemeli, Adnan polat umarım lafının arkasında durur ve o dingilleri o stada sokmaz.İhaleyi toki almasa o stad bitmeyecekti, çünkü kimsede o stadı yapacak güç yoktu ihaleler defalarca patladı.

Kimse bunu söylemiyor . Kimse başbakanın "stat açılışında" ıslıklanmasını tam olarak desteklemiyor . Herkesin söylediği birşeyler var ama " Protesto normaldir hele başbakansan göğüs gereceksin " - " stadı kendi cebinden yaptırmadın lafını bil" - "toki başkanı hadsizdir " .

Flaş flaş flaş Serdar Burak tercihleri yüzünden sıkıntılı bir ruh haline bürünmüş:):)

not: hakkını helal et abi..bana öyle geldi mesajlardan sonra. vicdanın kanıyormuş tercihlerinde dolayı. gel tercihlerini değiştir huzur bul...:):)

bizde bu başkan olduktan sonra Galatasaray'a elin eciş bücüşleri çıkar daha çok saydırır. Elinden gelse ultraslan haricindeki bütün taraftarlara tazzikli su sıktırır bu.

Bu açıklamalarında aradığım cevabı bulamadım kusura bakma,

Olaya bakış açılarımız farklı anlaşılan,

Tea party'leri seçim çalışmaları zamanında yaparlar burada, stadyum açılışında değil.

esim ogretmen eyup abi iki yonetim bolgesindede calisti

okul acilislari bile birbirinden farkli

birinde incil muhabbetleri doner iraktaki askerlerden bahsedilir

digerinde mesela bagis yapan insanlar konusur falan

ne bileyim anlatilmasi zor tabi

ama anlatmak istedigim su ki

basimiza corap orduk bari bunla gurur durmayalim

dun yapmasak burda ne guzel basbakanada salliyor olurduk akp ye de rahatca:)

Geri
Üst Alt