Açılışımıza gölge düşüren rantçıları "KINIYORUZ"

Cevap: Açılışımıza gölge düşüren rantçıları "KINIYORUZ"

O kadar art niyetliki bazıları, yok Başbakan kendini bilerek protesto ettirmiş ''ne yapsak yaranamıyoruz'' zihniyeti oluşturmak için.Başbakan daha öncede protesto edildi bu statta o zamanda mı propagandaydı?Olay tamamen siyasi bi protesto ve siyaset bu stada giremez girmemeli, Adnan polat umarım lafının arkasında durur ve o dingilleri o stada sokmaz.İhaleyi toki almasa o stad bitmeyecekti, çünkü kimsede o stadı yapacak güç yoktu ihaleler defalarca patladı.

bunu anlamıcak kişi sayısı çok.başkan başbakanı savunmakta sonuna kadar haklı.tek haklı olduğu konuda bu.daha düne kadar hayellerini kurduğumuz stad yapılınca şimdi e ne oldu yok bizim paramızla yapılmış,yok arazi verilmiş miş muş.cebimizden tek kuruş para çıkmadan milyon dolar kazandıran stada bu ülkeyi yönetenler sayesinde kavuşmuşuz,siyaseti herşeye malzeme eden aynı sinan erdem deki gibi dün seyrantepedeki gibi kuş beyinli taraftardır.

Flaş flaş flaş Serdar Burak tercihleri yüzünden sıkıntılı bir ruh haline bürünmüş:):)

not: hakkını helal et abi..bana öyle geldi mesajlardan sonra. vicdanın kanıyormuş tercihlerinde dolayı. gel tercihlerini değiştir huzur bul...:):)

tercih derken:)

bu ikinci kez oluyor forumda:)

ilk uye oldugum zamanlarda biri bana soyle bir mesaj atmisti

abi sanirim fetonun kadrosuyla amerikaya gittin nasil yardim edebiliyorlarmi seklinde

bende geleyimmi falan diyordu:)

o duruma dusme sakin ha reis

benim tarafimdan bakinca komik oluyor

:)

Alismislar iki torba komure ,bir paket makarnaya sak saklanmaya,karsilarinda koca stadyum icin bile onurunu satmayip protestosunu yapan insanlari gorunce agirlarina gitti.

sizde gittiniz o adami acilista yuhladiniz ve siyasi gorusunuzle kendi gururunuzu oksuyorsunuz:)

Alınmayın ama bence bu konuda X'in Y'den pek farkı yok. Hepimiz böyleyiz ama bazılarımız durumun farkında en azından. Biri diğerini objektif biçimde savunamıyor. "Siyasi görüşüme ters baba, ben bu adamın yaptıklarına doğru da olsa doğru demem" psikolojisi ile hareket ediyor.

Bazıları da siyasi görüşüyle örtüştüğü için savunuyor. Bildiğin, içinden çıkılmaz bir döngüye dönmüş.

tercih derken:)

bu ikinci kez oluyor forumda:)

ilk uye oldugum zamanlarda biri bana soyle bir mesaj atmisti

abi sanirim fetonun kadrosuyla amerikaya gittin nasil yardim edebiliyorlarmi seklinde

bende geleyimmi falan diyordu:)

o duruma dusme sakin ha reis

benim tarafimdan bakinca komik oluyor

Yok abi ondan değil. Biri yazmış yukarıda seninle aynı fikirde olmayan bu konuda; tercihlerimden dolayı huzurluyum diye. Ben de dedim kesin Serdar Burak bu arkadaşla tezatta olduğu için vicdan azabı çekiyordur. Tariz sanatı yani:)

Alınmayın ama bence bu konuda X'in Y'den pek farkı yok. Hepimiz böyleyiz ama bazılarımız durumun farkında en azından. Biri diğerini objektif biçimde savunamıyor. "Siyasi görüşüme ters baba, ben bu adamın yaptıklarına doğru da olsa doğru demem" psikolojisi ile hareket ediyor.

Bazıları da siyasi görüşüyle örtüştüğü için savunuyor. Bildiğin, içinden çıkılmaz bir döngüye dönmüş.

dün orda emin olun aziz yıldırım olsaydı başbakan kadar yuhlanmazdı

oglum manyakmisin oyle bir siyasi gorusum olsa soylerim manyakmiyim:)

burda saklanacakmiyim:) basima birseymi gelecek

elbet buralara yolunuz duser gorusuruz birinizle:)

yada ben gelince gorusuruz

yazik diyorum bu bakis aciniza kendi felsefemle

yanlis alinti olmus:)

esim ogretmen eyup abi iki yonetim bolgesindede calisti

okul acilislari bile birbirinden farkli

birinde incil muhabbetleri doner iraktaki askerlerden bahsedilir

digerinde mesela bagis yapan insanlar konusur falan

ne bileyim anlatilmasi zor tabi

ama anlatmak istedigim su ki

basimiza corap orduk bari bunla gurur durmayalim

dun yapmasak burda ne guzel basbakanada salliyor olurduk akp ye de rahatca:)

Gurur duyduğumuz falan yok Serdar,

Sen zaten dün akşam ki mesajımı okumuşsun ne güzel yazmışsın demişsin,

Dünden beri ilk anonstaki ıslıkları tasvip etmediğimi belirtiyorum.

Burası Türkiye ve burada işler ne yazık ki farklı yürüyor,

Burada hükümet demek nefret demek,

Burada muhalefet demek nefret demek,

Burada Fenerbahçe demek nefret demek... devam eder gider,

Hayatımız sadece ben, benden demek ve nefret etmekten ibaret,

Onun için kimse karşısındakini anlamaz, anlamaya çalışmaz.

Neyse boşver biz rezilliğimize dönelim.

iş kömür olayına falan girmiş,,,sizin gibi taraftarlar yüzünden dün gece berbat gecti.varsa sorunun hükümetle gücün yetiyorsa secimde indirirsin.Galatasaray maçıını mı bekledin tepki için

GS kimin bi faydası olmussa alkışlarım teşekkür ederim. Hangi partiden hangi dinden olursa olsun. RTE stad yapımında çok büyük emeği geçmiştir. Seversin sevmessin senın takımının stadının açılışına gelmiş yuhalayamassın. He illa yuhlamakmı istiyon git mitinge. Sandıkta ver cevabını. Toki başkanı ise haketmiştir.

Kömür karası gözlerin pardon üzüm karası gözlerindi o:):)

Alismislar iki torba komure ,bir paket makarnaya sak saklanmaya,karsilarinda koca stadyum icin bile onurunu satmayip protestosunu yapan insanlari gorunce agirlarina gitti.

Böyle düşünen 40 bin kişi yüzünden stad açılışına gölge düştü. Sağolsunlar, var olsunlar.

oglum manyakmisin oyle bir siyasi gorusum olsa soylerim manyakmiyim:)

burda saklanacakmiyim:) basima birseymi gelecek

elbet buralara yolunuz duser gorusuruz birinizle:)

yada ben gelince gorusuruz

yazik diyorum bu bakis aciniza kendi felsefemle

yanlis alinti olmus:)

Yanlış da olsa aynı görüşü savunduğumuz gerçeği ortaya çıktı. İşte böyle objektif bakmak lazım her şeye... Kendi ideolojilerinin kölesi olmamak lazım, ideolojini, felsefeni kendin üretmen lazım. Kendi doğrularınla hareket etmen lazım.

Gurur duyduğumuz falan yok Serdar,

Sen zaten dün akşam ki mesajımı okumuşsun ne güzel yazmışsın demişsin,

Dünden beri ilk anonstaki ıslıkları tasvip etmediğimi belirtiyorum.

Burası Türkiye ve burada işler ne yazık ki farklı yürüyor,

Burada hükümet demek nefret demek,

Burada muhalefet demek nefret demek,

Burada Fenerbahçe demek nefret demek... devam eder gider,

Hayatımız sadece ben, benden demek ve nefret etmekten ibaret,

Onun için kimse karşısındakini anlamaz, anlamaya çalışmaz.

Neyse boşver biz rezilliğimize dönelim.

dogru diyorsun eyup abi ama iste deli oluyorum yaaaaaaaaaa

vallahi deli oluyorum

herkes bir kin kusma pesinde

dun soyle dedim

yahu belliki akp 2000 sene iktidarda kalmaz

elbet mesela 15 sene sonra diyelim kilicdaroglu basbakan

donup acilisa bakacaksin

ne dusuneceksin

ben olsam soyle dusunurum

ulan ne aptalmisim be 200 yil top oynayacagim stadin acilisinda simdi ankarada konyada bakkal acmis olan bir adami yuhlamak icin torenin icine ettim:)

Bu konu kabak tadı vermeye başladı.

İsterim şimdi değil 3 ay sonra yoktan bi sebeple stadı elimizden geri alsın hükümet şöyle bi yusuflasın ıslıkçılar kıymeti o zaman anlaşılır bu stadın.

Tarafsiz olmak olaylara tarafsiz goz ile bakmak cok mu zor? Bu ulke neden hic bir zaman ileriye gitmedigini hala anlamayanlar var.. Bi kisim kotuye iyi der bir kisim iyiye kotu der..Halbuki iki tarafta yalan atiyor neden? Cunku tarafsiz objektif olamadigi icin. Yil olmus 2011 hala tartistigimiz seylere bakin.

Ne cabuk unutuldu bizim stad bir kac defa durma noktasina geldi, hepimizin bildigi gibi bizim kulubun ekonomik durumu iyi degil zaten iyi olsaydi transferler coktan bitmisti. Stad durma noktasina geldigi zamanlar cok kolay unutuldu.

Toki baskanin yaptigi saygisizlik ama ayni Toki baskaninin konusmasina baslamasinda bile islik sesleri duyuldu.

Adnan Polati hic sevmem ama oda protesto edilmeyi hak etmedi sonucta istifa etmeyecegim diyor, demekki baska turlu o koltuktan indirilmesi gerek, yeni bir baskan adayi planli proje ile gelecek ve onumuzdeki secimde aday olacak. Yoksa biz daha cok Adnan Polatlar gorecegiz.

Inaniyorum ki iktidar partisi farkli bir siyasi goruse sahip olsaydi ve basbakan fenerli olsaydi belki bu isliklama olmayacakti.

iş kömür olayına falan girmiş,,,sizin gibi taraftarlar yüzünden dün gece berbat gecti.varsa sorunun hükümetle gücün yetiyorsa secimde indirirsin.Galatasaray maçıını mı bekledin tepki için

Secim sonuclari gercek olsa o stadyumda bu kadar yuhalanmaz zaten.Millet burnundan soluyor her tarafta.Diyecegim tek sey,Tunus baskani %87 ve ulke disina zor kacti.Burada olacak olanda farkli olmaz,er veya gec.

Geri
Üst Alt