Acun Ilıcalı: "7 haftada 7 penaltı verilmedi, bu nasıl bir lig nasıl bir dünya?"

Adam haklı.

Survivor’da milletin alay konusu olmuş poposu moklu Acun kadar konuşan yok bizde. Fener derbisinden sonra ortalığı ayağa kaldırsaydın Kasımpaşa maçı 3-2 bitecekti belki.. o penaltıyı vermeye yemezdi.
Mevcut yönetimle camiayı karıştırmanın haklı bir yanı yok. Kaldı ki 2 yıldır güçsüz dediğiniz "camia" o kadar oyuna, saldırıya rağmen şampiyon oluyor.

Seversin sevmezsin ayrı, çıkarları farklı dersin onu da anlarım ama 500 yıllık bir camiayla 3-5 mafyayı veya tarikatı kıyaslarsa malum yerimle gülerim.

Ne 7 penaltısı lan 500 penaltı mi atacaksınız ahlaksız herif. Okan bey fener maçından sonra peanaltiya laf edecegine penaltı verilebilir minvalinde konuşmuştu. Kasımpaşa maçında verirler penaltıyı böyle konusursan. Türk hakemlerini savunma Okan Buruk

Bu kendi ayağına sıkıyor.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu açıklamaların Türkçesi nedir ben anlamadım.En iyi oyuncumuz Torreira'ya sallamalar vs. Çok ucuz geldi bana.Dönüp geçen seneye baksalar kime oyunlar oynanıyor açık ve seçik ortada.Daha geçen sezonun ilk maçı Ankaragücü adına %100 lük penaltı verilmedi.Tüm sezon verilmeyenlerin haddi hesabı yok.Offfffff gerçekten usandırdılar artık her türlü söylemlerinden.sormazlarmı bahsettiğin takım seni daha dün evire çevire yenmedimi?? Konuşunca rahatladımı çok merak ediyorum.Acun dahiyane fikirle bunları çatlatamıyoruz dur ben Torreira'ya bir çakayım onları parçalarım diye düşünmüş.Bravo mükemmel mucit bir fikir.Kimsenin yapamadığını yaptı yine.Bir kerede ağlamadan oynayın,bükemediğiniz bileği öpün be kardeşim.Bir kere.Hata bizde yap 7-8-9 Allah ne verdiyse.Ne duruyorsun.

Son düzenleme:
Okan bu dallamanın düğününe gitmemiş miydi? Peçete artığı ekranlara çıkmış isim vererek direkt Okan Buruk'a sallıyor. Bizimki de hâlâ düğününe gitme derdinde. Nasıl bir şey bu ya

Okan bu dallamanın düğününe gitmemiş miydi? Peçete artığı ekranlara çıkmış isim vererek direkt Okan Buruk'a sallıyor. Bizimki de hâlâ düğününe gitme derdinde. Nasıl bir şey bu ya
Gitmedi. Transfer gorusmeleri icin Italya'daydi.

Pırasa kafalı, Frankenstein kılıklı dümbük

M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kendi işleriyle bu kadar ilgilenseler Şampiyonlar Ligi finali oynarlar 😂😂😂
Küfür etmemek zor gerçekten

Okan’ın yatacak yeri yok, fenerde şüpheler başlamışken paşaya 2 puanı hediye etti tekrar yüreklendirdi herifleri

bunların her tarafı yüreklense ne olur. Bu mallar biliyor ki daha bir sürü maçta puan kaybedecekler hakem bizi korusun ceza sahasında yere atlayalım penaltı versin çabası.
Geçen sene de gördük sahtekarlar hayat karını gibi ceza sahasında yatmayı alışkanlık edinmişler.
Allah büyük öyle bir tokat daha yiyecekler ki bir daha doğrulamazlar.
Acun futbolu dert etme sen git 20lik bir çıtır daha düşürmek için organizasyon falan yap, yok mu kızının arkadaşı yeni reşit olmuş onlara göz koy.

Ek olarak bayram değil seyran değil serhat vurulduktan sonra basın toplantısı, tff ziyeretleri, 10 gün önceki maçta bir şapka için pfdk sevki.
Serhatı vurduranlar bunun unutulması için hareket ediyor gibi görünmekte.

Birde futbolcu ödemeleri hakkında konuşacak en son kişi kendisi lan. Mesut özil denen herif 1 sene sözleşmesi 18 milyon euro brüt maaş alırken 1 milyona 1devre. 3 milyona da 2 sezon imzaladığında merak etme başkan be gerekiyorsa yaparız diyerek buna sponsor olan kimdi. Koca fener, acunu 30 kere alacak ali koç 3 milyonu ödeyemeyecek adam mıydı da araya gireriz be gerekiyorsa yaparız dedin.

Mevcut yönetimle camiayı karıştırmanın haklı bir yanı yok. Kaldı ki 2 yıldır güçsüz dediğiniz "camia" o kadar oyuna, saldırıya rağmen şampiyon oluyor.

Seversin sevmezsin ayrı, çıkarları farklı dersin onu da anlarım ama 500 yıllık bir camiayla 3-5 mafyayı veya tarikatı kıyaslarsa malum yerimle gülerim.
Forum ahalisinin takriben %90'ına falan anlatamadığımız bir olgu.

Silkeleye silkeleye koyacağız alayınıza devam edin böyle

Geri
Üst Alt