Mahir Erdoğan
Kırmızı Üye
- 17 Ocak 2019
- 948
- 739
- 588
Bir beste de buna yapılmalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hastaydım gündeme bakamadım 2 gündür yeni gördüm muhabbetleri sinirliym abi ama şunuda biliyorum bunlar bu kafaya girdiyse sekmez buradan şampiyon oluruz diye düşünüyorumNasılsın dostum?
Geçmiş olsun ahmetcim. Bunlar zekasiz ya bende sinir oldum dün. Bunlar anca iftira ile gündeme gelir. Biz başarılarlaHastaydım gündeme bakamadım 2 gündür yeni gördüm muhabbetleri sinirliym abi ama şunuda biliyorum bunlar bu kafaya girdiyse sekmez buradan şampiyon oluruz diye düşünüyorum
Çok sağol abi. Valla ben saldım artık polemik yapmıyorum cidden çocuğa anlatır gibi anlatıyorum anlamıyorlar mal hepsi derbi öncesi de anlattım yok şöyle yapcaz yok böyle sonuç ortada kendileri bir hayal alemi kurmuşlar kafalarında orada yaşıyorlar devam etsinlerGeçmiş olsun ahmetcim. Bunlar zekasiz ya bende sinir oldum dün. Bunlar anca iftira ile gündeme gelir. Biz başarılarla
Daha da ağlamayı bir şekil başarıyorlar helal olsun ne diyelim.Aynen öyle olmuştu
Sence mevcut durumda bu dediğin gerçekleştirilebilir mi acaba???Sıradan bir spikerlikten bu servete nasıl kavuşmuş kimin sayesinde bu rakamları cebine koymuş asıl bu araştırılmalı.