Acun Ilıcalı: "7 haftada 7 penaltı verilmedi, bu nasıl bir lig nasıl bir dünya?"

Bu arada fener taraftarıda bunları istemiyor falan duygusal takılıyor ya acımayın bulunca vurun gitsin bunlar bu itliği yaparken bir kere bizim önümüze geçsinler es kaza gene ali boynunda dola diye gezecek omurgasız sıfır iq varlıklar

Ağlamaya ne gerek var mesela? Galatasaray aleyhine verilen hatalı penaltıdan bahset biraz istersen. Herkes en iyi bildigi işi yapsın kardeşim git dominikte survivor çek

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hastaydım gündeme bakamadım 2 gündür yeni gördüm muhabbetleri sinirliym abi ama şunuda biliyorum bunlar bu kafaya girdiyse sekmez buradan şampiyon oluruz diye düşünüyorum
Geçmiş olsun ahmetcim. Bunlar zekasiz ya bende sinir oldum dün. Bunlar anca iftira ile gündeme gelir. Biz başarılarla

Geçmiş olsun ahmetcim. Bunlar zekasiz ya bende sinir oldum dün. Bunlar anca iftira ile gündeme gelir. Biz başarılarla
Çok sağol abi. Valla ben saldım artık polemik yapmıyorum cidden çocuğa anlatır gibi anlatıyorum anlamıyorlar mal hepsi derbi öncesi de anlattım yok şöyle yapcaz yok böyle sonuç ortada kendileri bir hayal alemi kurmuşlar kafalarında orada yaşıyorlar devam etsinler

keriz silkelemiş. Kendi başarısızlıklarını örtmek için güzel taktik, işe de yaramış.

Fenerbahçe galatasaray maçında da size penaltı verildi, aynı pozisyonda yunusa yapılan temasta bize penaltı verilmedi. Bunun yanında bizim aleyhimize 4 penaltı verildi, 3'ü skandal kararlar.

"Gitsin mahallesinde oynamaya devam etsin."

Aynen öyle olmuştu
Daha da ağlamayı bir şekil başarıyorlar helal olsun ne diyelim.

Ayrıca Mourinho'nun tepki için yayıncı kuruluş kamerasına koyduğu Laptop görüntüsü'de ofsayt pozisyonu değil. Ciddi algı yapmaya çalışıyorlar bunun ustaları birleşmiş zaten Mou, başkanları ve başkan yardımcıları, tam Athos, Porthos ve Aramis yanlarına D'artagnan buldularmı işlem tamamdır.

Sıradan bir spikerlikten bu servete nasıl kavuşmuş kimin sayesinde bu rakamları cebine koymuş asıl bu araştırılmalı.

Sıradan bir spikerlikten bu servete nasıl kavuşmuş kimin sayesinde bu rakamları cebine koymuş asıl bu araştırılmalı.
Sence mevcut durumda bu dediğin gerçekleştirilebilir mi acaba???
Daha Lale Orta olayı aydınlatılamamışken???

Athena Gökhan Uğur Dündar bestesi ile:

Acur hıyarı
Güzel olur cacığı
Survivor'a benzemez
Futbolda algı oyunları...

Hain başkanı... (x2)

devamı aynı şekilde sadece (x2) de Uğur Dündar'ı yerine Adnan'ın artığı...

Geri
Üst Alt